Βίντεο ντοκουμέντο: Μπούκαρε σε γυμναστήριο στη Λάρνακα και άναψε φωτιά σκορπώντας πανικό

Βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται πρόσωπα να εισβάλει σε γυμναστήριο στη Λάρνακα και να θέτει φωτιά, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, άντρας ηλικίας 50 ετών μετέβη σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις σε γυμναστήρια εντός της πόλης της Λάρνακας και στην Αραδίππου όπου με χρήση εύφλεκτης ύλης φέρεται να επιχείρησε να βάλει φωτιά εντός των γυμναστηρίων, στον χώρο όπου γυμνάζονταν πολίτες. 

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Σπύρος Χρυσοστόμου δήλωσε πως "και στις δύο περιπτώσεις ο δράστης προκάλεσε κακόβουλη ζημιά σε μηχανήματα των γυμναστηρίων, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, κατά την έξοδο του από το γυμναστήριο, χτύπησε και τραυμάτισε γυναίκα, η οποία αθλείτο στο γυμναστήριο". 

Ο κ. Χρυσοστόμου δήλωσε πως "η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση διατάγματος υποχρεωτικής εξέτασης του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε, συνελήφθη και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας. Εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι γιατρό και κρίθηκε ότι χρήζει άμεσης υποχρεωτικής νοσηλείας". 

Σημείωσε πως "επιπλέον εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης του δράστη σε σχέση με τα αδικήματα, τα οποία διέπραξε στα δυο γυμναστήρια, τα οποία στο παρόν στάδιο λόγω του ότι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας παραμένουν ανεκτέλεστα". 

Ερωτηθείς εάν θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ο κ. Χρυσοστόμου ανέφερε πως "ο δράστης θα πρέπει να απολυθεί από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας. Ένα διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας έχει διάρκεια μέχρι 28 ημέρες, συνεπώς όταν θα απολυθεί και θεωρηθεί από τους γιατρούς πως ψυχικά είναι εντάξει, τότε θα εξεταστούν τα αδικήματα που προκύπτουν εναντίον του". 

Σε σχέση με τις ζημιές στα δυο γυμναστήρια, ο κ. Χρυσοστόμου ανέφερε πως "στο ένα γυμναστήριο οι ζημιές είναι στις 5 χιλιάδες ευρώ".  

Από τις φωτιές δεν προέκυψε τραυματισμός πολίτη.  

Δειτε Επισης

Έρευνες στη θάλασσα για το άλλο μισό πτώμα-Στο μικροσκόπιο δύο υποθέσεις αγνοούμενων μεταναστών
Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανήκει σε μετανάστη το πτώμα-«Υπάρχει υπόνοια ότι πρόκειται για γυναίκα»
Προσπάθησε να επηρεάσει μάρτυρα για να καταθέσει υπέρ του φίλου της και συνελήφθη
Συνελήφθη 66χρονος για κλοπή μοτοσικλέτας στην Πάφο
Συνελήφθησαν δεκατρία πρόσωπα που εργάζονταν παράνομα
Πτώμα σε αποσύνθεση εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή στη Σωτήρα
Ενώπιον της Βουλής πρόταση νόμου για ποινές σε ακτιβιστές που κυνηγούν τους... κυνηγούς
Στο εδώλιο για κλοπή 77 ευρώ από παγκάρι, υποστήριξε πως τα είχα ανάγκη-«Να μου κοπούν τα χέρια αν το ξανά κάνω»
Οι επικίνδυνες παραλίες, οι πολίτες που αγνοούν τον κίνδυνο και οι ενέργειες διάσωσης του ΚΣΕΔ
Μοιάζει με... πόλεμο η προσφυγή για παύση Ελεγκτή-Το deja vu με πρωταγωνιστές της υπόθεσης Ρίκκου