Χάθηκαν στην συνεννόηση... Έδωσαν στη δημοσιότητα καταζητούμενο που τελικά είχε συλληφθεί

Πολλές φορές η Αστυνομία βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για διάφορα περιστατικά και καλείται να δώσει εξηγήσεις και απαντήσεις... Μια τέτοια περίπτωση έλαβε χώρα πριν από κάποιες μέρες, όταν πρόσωπο που καταζητείτο - που κίνησε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης - από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων μίας Επαρχίας και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας σε άλλη Επαρχία.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για τη διάπραξη συγκεκριμένου αδικήματος και αφού διερεύνησαν το περιστατικό, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη και να αρχίσουν τις προσπάθειες για εντοπισμό του, χωρίς αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, σε ένα άλλο μέρος της Κύπρου, ένας πολίτης πήγε στο υποστατικό του, που βρίσκεται σε παραθάλασια πόλη και το οποίο είναι κλειστό αυτή την περίοδο και διαπίστωσε ότι εντός του κοιμόταν ένας άνδρας. Αμέσως κάλεσε τις Αρχές και μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο χώρο και συνέλαβαν το εν λόγω πρόσωπο.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η μια ιστορία συνδέεται με την άλλη καθότι επρόκειτο για το ίδιο πρόσωπο, ωστόσο, το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι άλλο. Το Αρχηγείο Αστυνομίας, δύο μέρες αργότερα έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρόσωπο ως καταζητούμενο για την υπόθεση που έλαβε χώρα στην πρώτη επαρχία, αφού παρά τις προσπάθειες των μελών του ΤΑΕ, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί.

Μόλις ο ιδιοκτήτης του υποστατικού είδε την δημοσίευση της Αστυνομίας, κάλεσε αμέσως τις Αρχές και ρώτησε εάν δραπέτευσε το συγκεκριμένο πρόσωπο, αφού είχε συλληφθεί δύο μέρες προηγουμένως.

Τελικά, φαίνεται ότι τα μέλη της Αστυνομίας στη δεύτερη επαρχία, δεν ενημέρωσαν τα μέλη του ΤΑΕ και όταν κατάλαβαν το λάθος τους, η Αστυνομία δημοσίευσε τη σύλληψη του υπόπτου, λίγο αργότερα.

«Ανθρώποι είμαστε, λάθη κάνουμε», αλλά πλέον γνωρίζει όλη η Κύπρος έναν άνθρωπο που διέπραξε ένα αδίκημα...

*Μπλε κατάσκοπος

Δειτε Επισης

Το ΔΗΚΟ, ο Μακάριος, ο Γιάννης Μπέζος και στο βάθος Ευρωεκλογές
Τα επεισόδια στον Ύψωνα, οι «κακοί» πληροφοριοδότες και η ημέρα της σούβλας...
Ευτυχώς που απαγορεύτηκε η ρίψη πυροτεχνημάτων λίγες ώρες προηγουμένως...
Η μετάβαση Χαρτσιώτη στο ΤΑΕ για «Δημητρούι», η εμπλοκή σε επιχειρησιακά θέματα και τα κακά/καλά ΜΜΕ
Από τους μεζέδες στα λαχματζούν στον Δήμο Λευκωσίας
Η ομερτά για την απόφαση για Κατσουνωτό, τα συμπεράσματα και το δημόσιο συμφέρον
Εγκαινίασε την προεκλογική της ως «Che Elenara» η Θεοχάρους
Η εξάντληση της αυστηρότητας σε ένα 82χρονο παππού που δεν ήταν «γνωστός στις Αρχές»
Μετά τη μαραθώνια συνεδρία της περασμένης εβδομάδας, δεν συνέρχεται την Τσικνοπέμπτη η Ολομέλεια
Χάθηκαν στην συνεννόηση... Έδωσαν στη δημοσιότητα καταζητούμενο που τελικά είχε συλληφθεί