Αποθήκευση σε ολόκληρο το σπίτι: Η συνταγή για τάξη και αρμονία

Ποιος από εμάς δεν ονειρεύτηκε έστω και μια φορά στη ζωή του να μπορούσε να πατήσει ένα κουμπί ή αναφωνήσει τη μαγική φράση «Άμπρα Κατάμπρα» και αίφνης η αταξία στο σπίτι να μετατραπεί αυτόματα σε τάξη και το καθετί να βρεθεί στη θέση του χωρίς κανέναν κόπο.

Και επειδή μαγικές λύσεις και συνταγές δεν υπάρχουν παρά μόνο στα παραμύθια, εκείνο το οποίο έχουμε να σας πούμε είναι ότι το κλειδί για να παραμένει ένα σπίτι συγυρισμένο, δεν είναι άλλο από τη σωστή αποθήκευση.

Και κακά τα ψέματα. Ένα σπίτι τακτοποιημένο αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που προάγει την αρμονία και την ευημερία στις σχέσεις των μελών της οικογένειας ή του ζευγαριού.

Γιατί το λέμε αυτό;

Διότι η οργάνωση μειώνει την τάση για συγκρούσεις που μπορεί να είναι απόρροια του χάους και της αταξίας που επικρατεί. Έτσι, η σωστή αποθήκευση μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο για έναν ευτυχισμένο και αρμονικό χώρο, όπου ότι ψάχνουμε το βρίσκουμε και δεν επιδιδόμαστε καθημερινά σε κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, μια κατάσταση που προκαλεί αναπόφευκτα άγχος, αγωνία και χάσιμο χρόνου.

Στην αναζήτηση του καλύτερου συμμάχου για την οργάνωση του χώρου μας, η ΙΚΕΑ διαθέτει μια πληθώρα επιλογών αξεσουάρ αποθήκευσης που καλύπτουν εγγυημένα κάθε ανάγκη και προτίμηση, εξασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να βρουν ακριβώς αυτό που ταιριάζει στο σπίτι τους.

1

SAMLA

Ότι πιο ιδανικό για την τοποθέτηση και φύλαξη παντός είδους αντικειμένων, είναι τα αποθηκευτικά κουτιά και καλάθια SAMLA. Διατίθεται μια μεγάλη συλλογή σε μεγέθη, με κάποια από αυτά να διαθέτουν και διαχωριστικά για ταξινόμηση, ενώ το διαφανές πλαστικό τους, είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να βρίσκουμε με ευκολία αυτό που ψάχνουμε με μια ματιά. Τα περισσότερα από αυτά μάλιστα διαθέτουν και καπάκι.

2

KOMPLEMENT

Πρόκειται για την απόλυτη σειρά που θα μας βοηθήσει να τακτοποίησουμε μέχρι και το τελευταίο αντικείμενο, ακόμη και αυτά που είναι πιο ευαίσθητα, χάρη στη μαλακή τσόχα με την οποία είναι φτιαγμένα. Τα κουτιά διατίθενται σε δυο μεγέθη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό, για να ταιριάξουν τέλεια μέσα στα KOMPLEMENT συρτάρια μας. Συνδυάζονται με τις ασορτί ράγες για κρέμασμα ρούχων, το ένθετο για κοσμήματα και το επίστρωμα συρταριού.

Όσο για την KOMPLEMENT συρόμενη κρεμάστρα πολλαπλής χρήσης, προσαρμόζεται με μεγάλη ευκολία στην ντουλάπα μας για να αξιοποιείται όλος ο διαθέσιμος χώρος με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι η καλύτερη λύση για να πούμε αντίο στις στοίβες των παντελονιών που για να πάρουμε ένα, καταρρέει ο υπόλοιπος πύργος. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα στοιβαρό προϊόν που μας επιτρέπει μεταξύ άλλων, να βλέπουμε με σειρά όλα μας τα παντελόνια, χωρίς να προκαλούμε συνεχώς ακαταστασία. Και το πιο σημαντικό; Τα παντελόνια μας, παραμένουν σιδερωμένα, όπως ακριβώς τα τοποθετήσαμε.

3

Στην ίδια σειρά KOMPLEMENT, συναντάμε και τον ιδιαίτερα εύχρηστο δίσκο με μηχανισμό pull-out, όπου μπορούμε να τον τοποθετήσουμε στη ντουλάπα ή στην παπουτσοθήκη.

4

5

VARIERA

Τα ένθετα για τα ράφια που φέρουν το όνομα VARIERA, είναι εκείνα τα οποία κυριολεκτικά μας σώζουν, τη στιγμή που πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει άλλος χώρος στα ντουλάπια της κουζίνας μας. Εκείνο που χρειάζεται απλώς να κάνουμε, είναι να προσθέσουμε ένα ή και περισσότερα – ανάλογα με τις ανάγκες μας – για ακόμη πιο πολύ αποθηκευτικό χώρο. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για τις πλέον πρακτικές λύσεις για την κουζίνα και την αξιοποίηση των ντουλαπιών και των συρταριών μας.

Όσο για το πρακτικό κουτί πολλών χρήσεων που διαθέτει η σειρά VARIERA, είναι ιδιαίτερα βοηθητικό στην οργάνωση μικρότερων αντικειμένων, για να βρίσκουμε εύκολα και γρήγορα ότι χρειαζόμαστε. Μπορεί να τοποθετηθεί στα ντουλάπια, στους πάγκους εργασίας ή και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σπιτιού. Μπορούμε ακόμη να το μεταφέρουμε και μαζί μας.

6

DRÖNA

Αυτά τα βελουδένια υφασμάτινα κουτιά, μπορούν να αποδειχθούν σωτήρια για την οργάνωση ρούχων και αντικειμένων τόσο σε ανοιχτή όσο και σε κλειστή αποθήκευση, ιδιαίτερα όταν οι ντουλάπες είναι υπερορτωμένες. Εμείς απλά επιλέγουμε ποια πρόσοψη θα φαίνεται. Τα κουτιά DRÖNA, συνδυάζονται αρμονικά με τα συστήματα αποθήκευσης KALLAX και μπορούν να τοποθετηθούν και να δέσουν απόλυτα στους ανάλογους χρωματισμούς στο σαλόνι ή στο γραφείο, προσδίδοντας στιλ και λειτουργικότητα.

Το σπίτι είναι όχι μόνο ένας τόπος για να ζούμε, αλλά και ένας χώρος όπου μπορούμε να απολαμβάνουμε το χρόνο μας με τους αγαπημένους σας. Κρατώντας τον οργανωμένο και σε τάξη με όλες αυτές τις λειτουργικές λύσεις αποθήκευσης που μας προσφέρει η ΙΚΕΑ, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ευχάριστο για την καθημερινή μας ζωή, εκμεταλλευόμενοι κάθε χώρο του σπιτιού μας με τον πιο έξυπνο τρόπο.

Ανακαλύψτε τις διαφορετικές επιλογές που προσφέρει η ΙΚΕΑ και δώστε στο σπίτι σας την αίσθηση της τάξης, της αρμονίας και της ευημερίας που αξίζει. Καλέστε την οργάνωση στη ζωή σας και απολαύστε έναν χώρο που θα σας φέρνει χαρά και ευεξία κάθε μέρα.

Δειτε Επισης

Καρδιακοί όγκοι
Metropolis Mall: Ο Kύριος Προορισμός Αγορών, Ψυχαγωγίας και Κοινότητας στην Καρδιά της Λάρνακας
Ο 7ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ρομποτικής Robotex και ο 1ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Αθλητικής Ρομποτικής MRC
Η γκαλερί RIANA RAOUNA παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της Matete Martini “HUG EACH OTHER AGAIN” στη Λευκωσία
Πρωταθλητές στον αθλητισμό ενώνουν δυνάμεις για το Telethon
Έρχεται η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία που κανένας λάτρης της gourmet κουζίνας δεν πρέπει να χάσει
Συμμετοχή του Σχεδίου Ανάκαμψης στην εκδήλωση για την Ημέρα Ευρώπης
Ευρωεκλογές 2024: Ανοιχτή Συζήτηση με υποψήφιους Ευρωβουλευτές
Στην Κύπρο ο John Malcovich την Πέμπτη
Η Ανθρώπινη Αγάπη στην Υπηρεσία της Ζωής: Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή