Εντοπίστηκε και τέθηκε υπό κράτηση καταζητούμενος για βαριά σωματική βλάβη

Εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα σήμερα Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου, 2024, από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 30 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λάρνακας να διερευνά.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν στις 06 Δεκεμβρίου, 2023, στην επαρχία Λάρνακας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του 30χρονου υπόπτου, η φωτογραφία και τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, νωρίτερα σήμερα Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου, 2024.

Δειτε Επισης

Στους 68 έφτασαν οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Αδιανόητες εικόνες καταστροφής
Καταζητείται ο 35χρονος Κυριάκος Σάββας για ληστεία, εκβίαση και πρόκληση σωματικής βλάβης (pics)
Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα
Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική-Θα φτάσει τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο