Έκλεψε τσάντα που περιείχε 2,500 ευρώ σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς-Συνελήφθη 24χρονος

Χειροπέδες σε 24χρονο, ο οποίος φέρεται να έκλεψε τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό πέραν των 2,500 ευρώ, καθώς και αντικείμενα συνολικής αξίας 650 ευρώ, από χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, πέρασε η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, στις 16 Φεβρουαρίου 53χρονη προέβη σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού, ότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε επισκεφτεί υπεραγορά και μετά την αποχώρησή της από το ταμείο, ξέχασε τη τσάντα της στο καροτσάκι, με το οποίο μετέφερε τα ψώνια της. Όπως κατήγγειλε, η τσάντα ήταν αξίας 500 ευρώ και μέσα είχε το πορτοφόλι της με το χρηματικό ποσό, καθώς και τα άλλα αντικείμενα.

Η ίδια, όπως κατήγγειλε, όταν αναζήτησε την τσάντα της δεν την βρήκε και στη συνέχεια προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία. Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στο σημείο, όπου διενήργησαν έρευνες και αφού έλεγξαν το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, εξασφάλισαν μαρτυρία εναντίον του 24χρονου.

Εναντίον του νεαρού εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 24χρονος, που είναι μόνιμος κάτοικος Λεμεσού, εντοπίστηκε στη Λεμεσό τη Δευτέρα και μετά από έρευνες στην οικία του, ανευρέθηκε η κλοπιμαία περιουσία.

Ο 24χρονος τέθηκε υπό κράτηση και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

Δειτε Επισης

Στις φλόγες όχημα στην Ορόκλινη-Επηρεάστηκαν δύο διαμερίσματα
Ανοίγει τα χαρτιά του για συνταξιοδοτικό, συλλογικές συμβάσεις και ωράριο καταστημάτων ο Παναγιώτου
Ξεκινά την… ανάβαση στο βουνό προβλημάτων της ΕΔΕΚ ο Αναστασίου-Με ομάδα θα προσεγγίσει τους αποστασιοποιημένους
Προσπάθειες για ψήγματα προόδου στο Κυπριακό, εν μέσω σκλήρυνσης της τουρκικής ρητορικής
Στην Κωνσταντινούπολη αντί στην Άγκυρα βρέθηκαν Ολγκίν-Φιντάν (pic)
Ποινές με αναστολή και πρόστιμα σε πέντε νεαρούς το Δικαστήριο για την επίθεση εναντίον πετοσφαιριστών του Παφιακού
Επιμονή Τατάρ με τη πρότασή του για τα οδοφράγματα-Δεν δείχνει καμία πρόθεση για συμφωνία
Καταγγελίες για σεξισμό εναντίον του Νίκου Πελετιέ-Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος
Αναποδογυρίστηκε διπλοκάμπινο μετά από τροχαίο στη Λεμεσό
Ποινές φυλάκισης με αναστολή σε δύο ανήλικους και 21χρονο για ληστεία και επίθεση σε ντελιβερά