Αναβλήθηκε η δίκη στην απόπειρα φόνου στο Ψάθι-Ακόμη στα εργαστήρια το όπλο

Την αναβολή της υπόθεσης απόπειρας φόνου στο Ψάθι, με θύμα 31χρονο, ζήτησε σήμερα Δευτέρα στο Κακουργιοδικείο Πάφου, ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Δικηγόρος της Δημοκρατίας Α’, Ανδρέας Χατζηκύρου, διότι, όπως ανέφερε στο Δικαστήριο, το βασικό τεκμήριο της υπόθεσης που είναι το όπλο, βρίσκεται ακόμη στα διάφορα εργαστήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, μετά την εξέταση για DNA που περατώθηκε πρόσφατα, το όπλο θα εξεταστεί για δακτυλικά αποτυπώματα και θα ετοιμαστεί σχετική έκθεση, όπως αναφέρθηκε στο Κακουργιοδικείο.

Ακολούθως, ανέφερε ο κ. Χατζηκύρου, θα πρέπει να εξεταστεί στο βαλλιστικό εργαστήριο της Αστυνομίας και να ετοιμαστεί η αντίστοιχη έκθεση.

Η συνήγορος υπεράσπισης του 34χρονου κατηγορούμενου, δικηγόρος Άρτεμις Σαββίδου, δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής για αναβολή, ούτε στην περαιτέρω κράτηση του κατηγορούμενου μέχρι την επόμενη δικάσιμο.

Το Δικαστήριο όρισε την επόμενη δικάσιμο για τις 10/4/24, στις 09:30 και ακολούθως για τις 11/4.

Ο 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος στην υπό εκδίκαση υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου, σε κοινότητα της Πάφου, εναντίον 31χρονου, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό έξω από την οικία του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, δεν παραδέχεται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 34χρονος, είναι αυτά της απόπειρας φόνου και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, καθώς και εκρηκτικών υλών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από την οικία του ο 52χρονος Σταύρος Δημητρίου (pic)
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οδηγός στον αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Έκλεψε 1,400 ευρώ, κάρτες και προσωπικά έγγραφα από αυτοκίνητο-Χειροπέδες σε 26χρονο
Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική 54χρονη μετά από ατύχημα με σκούτερ-Συγκρούστηκε με όχημα
Πρόταση Νόμου ποινικοποιεί πράξεις ή παραλείψεις από κρατικούς αξιωματούχους-Προβλέπει πρόστιμα και φυλάκιση
Κάνει «ό,τι είναι δυνατόν» η Αστυνομία για το μπαράζ εγκλημάτων στη Λεμεσό αλλά «αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο είναι»
Νέα βίντεο στη δίκη Περικλέους-Καταγράφηκε από κάμερα οχήματος με όπλο στα χέρια ο χάκερ
ΒΙΝΤΕΟ: Θερμές εργασίες προκάλεσαν πυρκαγιά στη Λάρνακα-Προστατεύτηκε κατοικία
Δικαστής απέρριψε διάταγμα της ΥΚΑΝ και μετά... πήγαν σε άλλον που ενέκρινε-Έδειξε κατάχρηση το Ανώτατο