Ο 46χρονος στα Τρίκαλα έκοψε τα χέρια του πατέρα του όταν αυτός προσπάθησε να αμυνθεί

Συγκλονισμένο παραμένει όλη η Ελλάδα, από την άγρια δολοφονία του 77χρονου άνδρα στα Τρίκαλα ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια του ίδιου του του γιου κατά τρόπο που προκαλεί τρόμο και αποτροπιασμό.

Το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (18/2) όταν ο 46χρονος κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως δολοφόνησε τον πατέρα του με ένα αλυσοπρίονο μετά από καβγά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και, όπως πληροφορείται το protothema.gr, το σκηνικό που αντίκρισαν μέσα στον βοηθητικό χώρο της βιοτεχνίας επίπλων όπου έγινε το έγκλημα παρέπεμπε σε χολιγουντιανή ταινία τρόμου.

Μέσα στον χώρο της βιοτεχνίας υπήρχε ένα δωμάτιο με δύο κρεβάτια στα οποία, πατέρας και γιος, συνήθιζαν να ξεκουράζονται μετά τη δουλειά. Στο σημείο αυτό τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αντίκρισαν τη σορό του 77χρονου αποκεφαλισμένη καθώς και ανθρώπινα μέλη μέσα σε μία λίμνη αίματος. Το κεφάλι είχε αποκοπεί τελείως, ενώ τα χέρια του θύματος ήταν και αυτά σχεδόν αποκομμένα, το αριστερό από τον βραχίονα και το δεξί από το ύψος του ώμου, με τον δράστη να λέει στους αστυνομικούς ότι τα πάνω άκρα του πατέρα του κόπηκαν την ώρα που προσπαθούσε να αμυνθεί από το πριόνι.

trikala__6_

trikala__4_

Ο δράστης είχε αυτοτραυματιστεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού του με το αλυσοπρίονο λέγοντας πως ήθελε να αυτοκτονήσει. Αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και εξετάζεται αν έχει ψυχολογικά προβλήματα. Πάντως, όπως προέκυψε από τη σχετική έρευνα, δεν είχε απασχολήσει ποτέ κατά το παρελθόν τις Αρχές, ούτε είχε νοσηλευτεί σε κάποια ψυχιατρική κλινική .

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής , πατέρας και γιος είχαν συχνά καβγάδες μεταξύ τους, οι οποίοι μάλιστα εντάθηκαν μετά και τον θάνατο της μητέρας του δράστη.

Από τον χώρο του εγκλήματος κατασχέθηκαν ένα αλυσοπρίονο, είδη ρουχισμού καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα από την κατοχή του κατηγορούμενου. Φως στον τρόπο που συντελέστηκε το έγκλημα αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μαρτυρίες για τον 46χρονο που τεμάχισε τον πατέρα του-«Είχαν συχνά καβγάδες μετά τον θάνατο της μητέρας του»

Δειτε Επισης

Κινδυνεύουν δέντρα και πολυετείς καλλιέργειες να ξηραθούν λόγω του καύσωνα-Ανησυχία για νέες αυξήσεις
Περισσότεροι συνοδοί, ενιαία εκπαίδευση, επέκταση Προδημοτικής-Οι καινοτομίες ΥΠΑΝ για τη νέα χρονιά
Νέα ηχητικά στη δίκη για το θάνατο του Γιαννιού-«Δεν πρόλαβα, έκαμε μ@@@κία ο υπεύθυνος»
Η κατάθεση δεσμοφύλακα και το ηχητικό που ενέπλεξαν κρατούμενους στην βόμβα-Στην εξίσωση μπήκε πληροφοριοδότης
Ανοίγουν στόματα για τον προπονητή της ενόργανης-Κλήθηκε για κατάθεση η πρώην πρωταθλήτρια
Μετά τον Ελ Τσάπο, ο Ελ Μάγιο-Παρά τις μεταμφιέσεις και τις πλαστικές, ο πανίσχυρος βαρόνος ναρκωτικών συνελήφθη
Έκοψαν εισιτήριο σε AμεΑ με Ευρωπαϊκή Κάρτα σε εκδήλωση-«Έλλειψη σαφήνειας ως προς την πολιτική που εφαρμόζεται»
Αρνήθηκαν να μετακινήσουν την περιουσία τους και έστειλαν στο νοσοκομείο δύο αστυνομικούς
Νέες έρευνες φυσικού αερίου στη αν. Μεσόγειο εξαγγέλλει ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας
Ευθύνες στις Αρχές από τους επιζώντες στο Μάτι-«Το ίδιο μας το κράτος, μας κήρυξε τον πόλεμο...»