Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό-Κουκουλοφόροι έκλεψαν οκτώ χιλιάδες

Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε πρακτορείο στοιχημάτων στην επαρχία της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα δυο κουκουλοφόροι εισήλθαν στο πρακτορείο και υπό την απειλή πιστολιού, ανάγκασαν τον υπάλληλο να τους παραδώσει τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή καθώς και χρήματα που βρίσκονταν σε χρηματοκιβώτιο.

Συγκεκριμένα, οι δράστες φέρεται να απέσπασαν 900 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και 7 χιλιάδες ευρώ από το χρηματοκιβώτιο, που αποτελούσαν εισπράξεις του πρακτορείου.

Στη σκηνή, την οποίαν εγκατέλειψαν οι δράστες προς άγνωστη κατεύθυνση, επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, οι οποίοι πραγματοποιούν εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Στιγμές τρόμου για 68χρονο-Του έστησε καρτέρι κουκουλοφόρος και τον λήστεψε
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του
Παγετός στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος-Πρόσβαση μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές
Deepfake απάτες και στην Κύπρο-Πώς η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί την ασφάλεια των πολιτών
Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024, ανήλικοι και νεαροί τα περισσότερα θύματα-Δεν βοήθησαν οι κάμερες
Όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εάν όμως οι θεσμοί τους άφηναν να δικαστούν...
Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις