Διέρρηξε κλειστό εστιατόριο, έκλεψε ηλεκτρικές συσκευές και ποτά και τον έπιασαν στα πράσα

Στη σύλληψη 40χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης, παράνομης κατοχής περιουσίας και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς. Ο 40χρονος εντοπίστηκε εντός εστιατορίου, μετά από πληροφορία για πιθανή διάρρηξη στο υποστατικό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30π.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για πιθανή διάρρηξη σε εστιατόριο στο Παραλίμνι, το οποίο είναι κλειστό λόγω της χειμερινής περιόδου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν αμέσως στο εν λόγω εστιατόριο, όπου εντός του υποστατικού εντόπισαν τον 40χρονο. Σε έρευνα, που διενεργήθηκε σε τσάντα, που είχε στην κατοχή του, εντοπίστηκαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, οινοπνευματώδη ποτά και εργαλεία, για το οποία επίσης δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ως εκ τούτου ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Άδειασε το αφήγημα των υπουργών του Πρόεδρος-Διαφορετική στάση, παραδοχή παραλείψεων και εκτεθειμένοι Χαρτσιώτης-Παναγιώτου
Απολογήθηκε ο Πρόεδρος, «δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»-Τα δώδεκα μέτρα που εξήγγειλε στο διάγγελμά του
Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», αλλά όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο» έκοψαν το ρεύμα στην Αμοργό
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε
Τα πρόσωπα της τραγωδίας έχουν ονοματεπώνυμο... Επαναπατρίστηκαν τα τελευταία χρόνια στον τόπο που γεννήθηκαν οι άτυχοι Δημήτρης και Μάρω
Στην κόλαση της Προύσας... Πάνω από 1.700 εκκενώσεις, νεκρός πυροσβέστης από ανακοπή και 76 ενεργά μέτωπα