Παραιτήθηκε από την ΕΔΕΚ ο Σαβουλλής-«Δεν έχω διάθεση να ανεχτώ συκοφαντία από τους διορισμένους»

Την παραίτηση του από τα όργανα του κόμματος και την απόσυρση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του δημοτικού συμβούλου Αμμοχώστου, υπέβαλε ο Δημήτρης Δημητρίου Σαβουλλής. Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνος Σιζόπουλος, κατήγγειλε συμπεριφορές στελεχών του κόμματος, με τα πυρά του να επικεντρώνεται στον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΕΚ, Μορφάκη Σολωμονίδη.

Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο κ. Σαβουλλής αναφέρει μεταξύ άλλων πως «οι διορισμένοι υπαλλήλοι του κόμματος έβαλαν στο περιθώριο τους εκλελεγμένους και συμπεριφέρονται ως ανώτεροι ακόμα και από τον πρόεδρο του Κόμματος», ενώ κατηγορεί τον Μαρίνο Σιζόπουλο, πως, «αντί να τους βάλει στη θέση του συνεχίζει και ο ίδιος να τους ανέχεται».

«Προσωπικά νιώθω ντροπή απέναντι σε αυτόύς (σ.σ. εννοεί τα ιστορικά στελέχη της ΕΔΕΚ) για την κατάντια του κόμματος αφού ιστορικά στελέχη σε περιφερειακές συγκεντρώσεις μόνο το ότι τόλμησαν να πουν την άποψη τους έχουν κατηγορηθεί από το Γενικό Διευθυντή που απολαμβάνει ένα πουχουλό μισθό. Το τι είπε ο συγκεκριμένος δεν με εκπλήσσει καθόλου. Το να ακούω από τον πρόεδρο του κόμματος να τον στηρίζει αυτό με ξεπερνά», αναφέρει.

Απευθυνόμενος στον Μαρίνο Σιζόπουλο ο Δημήτρης Σαβουλλής, αναφέρει πως. «δεν έχω πλέον τη διάθεση να ανεχτώ τη συκοφαντία από τους διορισμένους συνεργάτες σου, ούτε να βάλω ξανά την οικογένεια μου στο ίδιο παιχνίδι που έζησα στις βουλευτικές εκλογές. Με αγώνα να φέρουμε ψήφους και εσείς και οι συνεργάτες σου να προβείτε σε χρηματοδότηση υποψηφίων εις βάρος όσους έχουν κάνει ακόμα και δάνεια για την προεκλογική τους εκστρατεία.

«Για τα πιο πάνω και αφού δεν μου δίνεται άλλη επιλογή δηλώνων την παραίτηση μου από το Πολιτικό Γραφείο, την Κεντρική Επιτροπή και την Επαρχιακή Αμμοχώστου. και αποσύρων την υποψηφιότητα μου από δημοτικός σύμβουλος Αμμοχώστου], καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Σαβουλλής.

Δειτε Επισης

Την ανθρωπιστική στήριξη προς Παλαιστίνιους συζήτησαν οι Υπουργοί της ΕΕ
Στα €6,76 δισ. η αξία των κυπριακών ομολόγων στον ισολογισμό του Ευρωσυστήματος
Βήματα για άρση «απομόνωσης Τ/κ» ζήτησε από την ΟΙΣ ο Τατάρ-«Δύο χωριστοί λαοί στην Κύπρο»
Απαντά για το επεισόδιο σε καφετέρια ο δήμαρχος Δρομολαξιάς-Καταγγέλλει πολιτικές σκοπιμότητες από ΔΗΣΥ
Αντιδράσεις για «νομοσχέδιο» για αγορά κατοικιών από Τούρκους και ξένους
Μέχρι τις 27 Μαΐου οι πρώτοι προϋπολογισμοί των Επ. Οργανισμών Αυτοδιοίκησης
Ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες η πλωτή προβλήτα που θα μεταφέρει βοήθεια από την Κύπρο στη Γάζα
Επίσημη επίσκεψη YΠΕΞ Σλοβακίας στην Κύπρο-To περιεχόμενο της συνάντησης με Κόμπο
Συμμετοχή Προέδρου σε εκδηλώσεις για Ημέρα Ευρώπης, 20η επέτειο ένταξης Κύπρου στην ΕΕ
Μεγαλειώδης συνεδρίαση της Βουλής την Παρασκευή για τα 20χρονα ένταξης