Μερακλής γλάρος βρήκε ηλεκτρονικό τσιγάρο και άρχισε να ατμίζει-«Σε τι εποχές ζούμε;»

Σε ένα περιστατικό που υπογραμμίζει τις ολοένα και πιο περίεργες διασταυρώσεις μεταξύ της άγριας ζωής και της ανθρώπινης ζωής, ένα βίντεο με έναν γλάρο να φαίνεται να ατμίζει σε ένα πάρκινγκ στο Ντόρτσεστερ έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok ένας χρήστης γνωστός ως «Milosaur4», έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 193.000 likes και έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 12.000 φορές, γεγονός που δείχνει την ευρεία γοητεία αυτού του ασυνήθιστου θεάματος. Ο γλάρος, που συλλαμβάνεται επ' αυτοφώρω με ένα πράσινο ηλεκτρονικό τσιγάρο, γίνεται άθελά του πρωταγωνιστής σε μια μοναδική ιστορία.

Ο Darren Scource, ένας 42χρονος θεατής και ο βιντεογράφος πίσω από αυτή τη viral στιγμή, διηγήθηκε την έκπληξή του όταν έγινε μάρτυρας της σκηνής. Έχοντας επιχειρήσει να μπει στο πάρκινγκ της Trinity Street, ο Scource δεν ήταν προετοιμασμένος για το θέαμα που τον περίμενε.

Η αντίδραση του ανθρώπου που κατάφερε να απαθανατίσει αυτό το μοναδικό γεγονός αποτελεί ένα μείγμα δυσπιστίας και χιούμορ. Η εικασία ότι ο γλάρος μπορεί είτε να βρήκε το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο έδαφος είτε το πήρε από κάποιον ανυποψίαστο περιστατικό προσθέτει ένα επίπεδο ίντριγκας πίσω από την ιστορία.

Το θέαμα ενός γλάρου με ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, όσο χιουμοριστικό και αν είναι, υπογραμμίζει τη διάχυτη εμβέλεια των ανθρώπινων προϊόντων στο φυσικό περιβάλλον και την προσαρμοστικότητα των ζώων στα αστικά τοπία.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Πέταξε τον επτάχρονο γιο του από τον βράχο για να του μάθει να αντιμετωπίζει τους φόβους του
Ο Τραμπ αλλάζει τη συνταγή της Coca-Cola στις ΗΠΑ-«Είναι απλά καλύτερα έτσι»
Απόκοσμο βίντεο με πυροστρόβιλο στην Γιούτα-Πώς δημιουργείται το σπάνιο φαινόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Tο παλικαρίσιο ζεϊμπέκικο του κύριου Ανδρέα με τη συσκευή οξυγόνου
Απίστευτη απόδραση στη Γαλλία-Διέφυγε έχοντας κρυφτεί μέσα στον… σάκο συγκρατούμενού του
ΒΙΝΤΕΟ: Απόκοσμες εικόνες στο Μέριλαντ- Σύννεφο σαν κύμα κατάπιε τον ουρανό
Σάλος με Ρωσίδα πυγμάχο που έδωσε ηλεκτρονικό τσιγάρο σε ουρακοτάγκο
ΒΙΝΤΕΟ: Αναστάτωση σε πτήση για Αίγυπτο-Γυναίκα απαιτούσε να πάει στη business class γιατί «πόναγαν τα στήθη της»
BINTEO: Αστυνομικοί στη Γαλλία έκαναν περιπολία στους πλημμυρισμένους δρόμους με μουσική από τον... Τιτανικό
Τουρίστας προσπάθησε να βγάλει selfie και προκάλεσε ζημιές σε πίνακα 300 ετών