Ακρωτηριάστηκε στα δάκτυλα ο τραυματίας από τον ανεμοστρόβιλο-Μεταφέρθηκε στη Λευκωσία

Ακρωτηριάστηκε στα δάκτυλα ο άνδρας που είχε τραυματιστεί από τον ανεμοστρόβιλο, τα ξημερώματα της Τετάρτης και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λευκωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Ανεμοστρόβιλος στη Λεμεσό έριξε γερανό, ξερίζωσε δέντρα, παρέσυρε πασσάλους-Ένας τραυματίας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στην οικία που διαμένει ο άνδρας, όταν το χέρι του πιάστηκε σε πόρτα, λόγω του ανεμοστρόβιλου.

Από την πρώτη στιγμή, ο άνδρας, που σύμφωνα με την Πολιτική Άμυνα, είναι Ισραηλινής καταγωγής, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λευκωσία, όπου υπέστη ακρωτηριασμό στα δάκτυλα του χεριού του.

Σημειώνεται πως όταν ξέσπασαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, σημειώθηκε ανεμοστρόβιλος στη Λεμεσό, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο της κακοκαιρίας, ο οποίος προκάλεσε αρκετά προβλήματα σε διάφορα σημεία, καθώς παρέσυρε και έριξε κάτω γερανό στη Γερμασόγεια, ενώ μετέφερε διάφορα αντικείμενα, όπως για παράδειγμα κλαδιά δέντρων, τσίγκους και πασσάλους της ΑΗΚ στον αυτοκινητόδρομο.

Από την πρώτη στιγμή, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο για να καθαρίσουν τον αυτοκινητόδρομο, ώστε να μην σημειωθεί μεγάλο πρόβλημα στο οδικό δίκτυο, αλλά και να μετακινήσει αντικείμενα από άλλα σημεία.

Δειτε Επισης

Δασμούς 20% στην ΕΕ αποφάσισε ο Τραμπ, 25% στα εισαγόμενα στις ΗΠΑ αυτοκίνητα από όλο τον κόσμο
Ενθαρρύνει τους δύο ηγέτες ο ΓΓ του ΟΗΕ να συνεχίζουν τις συζητήσεις-«Τίποτα ανακοινώσιμο για την προσωπική απεσταλμένη»
Ποινή 20 μηνών σε νεαρό που μαχαίρωσε τον πατέρα του στο πόδι
Άλλες τέσσερις συλλήψεις για τα επεισόδια με τους 200 κουκουλοφόρους στην Αγία Φύλα
Κατηγορείται για αμέλεια η ιδιοκτήτρια του νηπιαγωγείου για τον τραυματισμό του 13μηνου βρέφους
Δίκη εντός δίκης για υπόθεση Γερμανίδας που κατηγορείται για σφετερισμό ε/κ περιουσιών
Συνελήφθη πρόσωπο στην Κύπρο μετά από παγκόσμια επιχείρηση για κλείσιμο ιστοσελίδας παιδικής πορνογραφίας στο dark web
Μετά τις έντονες επικρίσεις διατάχθηκε διοικητική έρευνα για τους χειρισμούς των ΥΚΕ στην υπόθεση κακοποίησης των πέντε παιδιών
Χάθηκαν τα ίχνη 18χρονου στη Λευκωσία (pic)
Καταζητείται ο 23χρονος Παναγιώτης για την επίθεση στους πέντε πετοσφαιριστές του Παφιακού (pic)