Το Booking προειδοποιεί για «απειλές εναντίον ανθρωπίνων δικαιωμάτων» στα κατεχόμενα

Η ιστοσελίδα κρατήσεων καταλυμάτων Booking.com προειδοποίει τους ταξιδιώτες που θα επισκεφθούν τα κατεχόμενα για «απειλές εναντίον ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και πως πρέπει να λαμβάνουν «συνειδητές αποφάσεις σχετικά με τα σχέδια διαμονής και ταξιδιού».

Η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί γράφει ότι αυτή η ανακοίνωση της Booking.com μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στα ταξιδιωτικά πλάνα επισκεπτών στο ψευδοκράτος. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί στις διελεύσεις μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και των κατεχόμενων περιοχών και σημειώνει ότι οι ταξιδιώτες πρέπει να εισέρχονται στην Κυπριακή Δημοκρατία μέσω ορισμένων σημείων εισόδου.

Αναφέρει επίσης ότι ο ψευδοκράτος αυτοανακηρύχτηκε το 1983 και η Κυπριακή Δημοκρατία δεν το αναγνώρισε, επομένως οι αφίξεις από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου δεν θεωρούνται νόμιμες.

Η Κίπρις ποστασί γράφει ότι αυτή η ανακοίνωση ενδεχομένως να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στον τουρισμό του ψευδοκράτους και σχολιάζει ότι η Booking.com «υποστηρίζει μεροληπτικά» την πολιτική της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων του Μαρί-«Ήταν όλα εγκληματικά και εσκεμμένα, ο πόνος και η απώλεια μένει»
Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ με παρέμβαση Μαυρίδη
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Στα κατεχόμενα ο Τούρκος Αντιπρόεδρος για τα πανηγύρια της ντροπής
Καταδικάζει την πολιτική δίωξη του Σενέρ Λεβέντ το Άλμα
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»