Σοκαριστικές μαρτυρίες από το φονικό στη Γλυφάδα-«Ηθελε να εκδικηθεί στα αφεντικά, τους χτύπησε στοχευμένα»

Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες από το θρίλερ που εκτυλίσσεται σε ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα, όπου ένας άνδρας εισέβαλλε, πυροβόλησε αρκετές φορές και παραμένει ταμπουρωμένος. Από τους πυροβολισμούς στην οδό Αρτεμισίου ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του και δύο ακόμα έχουν τραυματιστεί.

Όσα λένε υπάλληλοι της εταιρείες στο protothema.gr είναι σοκαριστικά καθώς περιγράφουν τη στιγμή που ο Αιγύπτιος πρώην εργαζόμενος της εταιρείες μπήκε στα γραφεία της οδού Αρτεμισίου και επιτέθηκε «στα αφεντικά» όπως λένε.

Συγκεκριμένα μια από τις υπαλλήλους λέει «ήμασταν στα γραφεία μας και ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι έγινε. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύτιο στην καταγωγή, ο οποίος έχει απολυθεί εδώ και καιρό. Προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά. Φώναζε σε όλους να φύγουν. Δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλο από εμάς. Μόνο τα αφεντικά. Οπότε χτύπησε στοχευμένα αυτούς. Πυροβόλησε τα δύο αφεντικά και έναν υπάλληλο που τον πλησίασε προσπαθώντας να τον ηρεμήσει. Μπήκε με μια κοντόκαννη καραμπίνα επαναληπτική και ένα revolver. Όταν μπήκε στην εταιρεία δεν είχε παρατεταμένο το όπλο του, κρατούσε ένα σάκο. Ημουν στον όροφό μου, είχα κρυφτεί κάτω από το γραφείο μου μέχρι να μπουν οι αστυνομικοί και να μας βγάλουν όλους έξω.

Άλλος υπάλληλος της εταιρείες που μίλησε στο protothema.gr ανέφερε «εγώ ήμουν στο ισόγειο, ό,τι έγινε ήταν στον δεύτερο όροφο. Άκουσα τους δύο πρώτους πυροβολισμούς, πήγα προς τη σκάλα και είδα δύο παιδιά που κατέβαιναν και έλεγαν ''είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί!''. Τον είδα να μπαίνει στην εταιρεία γιατί είμαι κοντά στην είσοδο. Γνωρίζω το αυτοκίνητο γιατί είμαστε χρόνια υπάλληλοι και οι δύο εδώ. Εγώ ξέρω ότι είναι συναξιούχος, δεν ξέρω αν απολύθηκε».

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Τραγωδία στα Τρίκαλα-Νεκρός 51χρονος που έπεσε με το ΙΧ του σε γκρεμό 100 μέτρων
Τραγωδία στη Νάξο-Ηλικιωμένη πνίγηκε στην παραλία του Αγίου Γεωργίου
Μαθήτρια βρήκε κατσαρίδα μέσα σε σχολικό γεύμα στην Ελλάδα (pics)
Έγινε ο πρώτος πολιτικός γάμος ομόφυλου ζευγαριού στη Χίο (pic)
«Είναι κτήνος, πού να το φανταστώ;»-Ξεσπά η μητέρα των παιδιών που κακοποιήθηκαν
«Δάκρυσα, γιατί είναι μοναδικό να φοράς αυτή τη στολή»-Τι λέει ο εύζωνας που έγινε viral στην τελευταία του υπηρεσία
Ο Νίκος Παππάς δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση της Έλενας Ακρίτα για τον «γιο της πλύστρας»
ΒΙΝΤΕΟ: Εγκάρδια συνάντηση Αλέξη Κούγια και Απόστολου Λύτρα στα δικαστήρια
Χειροπέδες σε άνδρα που έδινε «δώρα» σε ανήλικο παιδί και το κακοποιούσε σεξουαλικά
Ρομά συνελήφθη στο Αγρίνιο γιατί έκανε κατάληψη σε σχολείο και απείλησε τον διευθυντή