Το νέο και δυναμικό MG4 EV XPOWER έφτασε στους εκθεσιακούς χώρους της MG MOTOR CYPRUS

H Michaels Electric Cars Ltd (MG Motor Cyprus), ανακοινώνει με ενθουσιασμό την άφιξη του πολυαναμενόμενου MG4 EV Xpower. Αυτή η νέα προσθήκη στη γκάμα της MG πρόκειται να φέρει επανάσταση στην κατηγορία των hatchback.

Το νέο MG4 XPOWER με κορυφαία γκάμα υπογραμμίζει σταθερά τη φιλοσοφία της εταιρείας Get More, ως ένα αυτοκίνητο επιδόσεων EV που προσφέρει στους οδηγούς εκπληκτική ισχύ και δυναμική σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή.

Το MG4 EV XPOWER βασίζεται πάνω στη Modular Scalable Platform (MSP), η οποία έχει χρησιμοποιηθεί για MG4 και πολλά αλλά μοντέλα της MG. Το MG4 EV XPOWER είναι εξοπλισμένο με μια ολοκαίνουργια διαμόρφωση διπλού κινητήρα που αποδίδει έως και 150kW εμπρός και 170kW πίσω, με ροπή που αγγίζει τα 600Nm και συνδυαστική δύναμη που υπολογίζεται στα 435 άλογα. Η μπαταριά του είναι ενεργιακής χωρητικότητας 66kWh, με αυτονομία μέχρι και 385km. Επίσης, μπορεί να φορτίσει από 10% σε 80% σε 26 λεπτά.

Το MG4 EV XPOWER διαθέτει λειτουργία launch control, και είναι ικανό για 0-100 km/h σε 3,8 δευτερόλεπτα. Το μοντέλο έχει αναβαθμιστεί με πιο σφιχτή ανάρτηση κατά 25%, σύστημα διεύθυνσης και αντιστρεπτικές ράβδους. Επίσης, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας έχει τροποποιηθεί και επιτρέπει πλέον οδήγηση με ένα πεντάλ. Επίσης, μέσω ενός συνδυασμού των νέων τροχών Cyclone 18", των μεγαλύτερων εμπρός και πίσω δισκόφρενων και των νέων σπορ δαγκάνων, το MG4 EV XPOWER μπορεί να ακινητοποιηθεί από τα 100 km/h σε μόλις 33,9 m.

Ένα ολοκαίνουργιο σύστημα Dynamic Cornering Control System θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά σε MG, με ηλεκτρονικό διαφορικό μπλοκέ και Intelligent Motor Control που επιτρέπει τη διαμόρφωση της ροπής μεταξύ και των τεσσάρων τροχών, δημιουργώντας μέγιστη πρόσφυση και εξαιρετική ψυχραιμία σε ένα ευρύ φάσμα οδηγικών συνθηκών.

Το MG4 EV XPOWER ξεχωρίζει με την δίχρωμη μαύρη οροφή, τις πορτοκαλί δαγκάνες φρένων "XPOWER", τις νέες ζάντες αλουμινίου 18'' και τις γυαλισμένες διακοσμητικές πινελιές. Επίσης, μια νέα αποκλειστική επιλογή χρώματος racing Green. Επίσης περεχει οθόνη αφής 10,25 ιντσών, φιμε τζαμιά, cruise control και άλλα συστήματα ασφαλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την MG ή για να βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mgmotors.com.cy.

Δειτε Επισης

Καρδιακοί όγκοι
Metropolis Mall: Ο Kύριος Προορισμός Αγορών, Ψυχαγωγίας και Κοινότητας στην Καρδιά της Λάρνακας
Ο 7ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ρομποτικής Robotex και ο 1ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Αθλητικής Ρομποτικής MRC
Η γκαλερί RIANA RAOUNA παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της Matete Martini “HUG EACH OTHER AGAIN” στη Λευκωσία
Πρωταθλητές στον αθλητισμό ενώνουν δυνάμεις για το Telethon
Έρχεται η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία που κανένας λάτρης της gourmet κουζίνας δεν πρέπει να χάσει
Συμμετοχή του Σχεδίου Ανάκαμψης στην εκδήλωση για την Ημέρα Ευρώπης
Ευρωεκλογές 2024: Ανοιχτή Συζήτηση με υποψήφιους Ευρωβουλευτές
Στην Κύπρο ο John Malcovich την Πέμπτη
Η Ανθρώπινη Αγάπη στην Υπηρεσία της Ζωής: Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή