Κατέληξε στο κελί 45χρονος που τον τσάκωσαν να οδηγεί κλοπιμαίο όχημα

Κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε να οδηγείται σε δρόμο της Λεμεσού, από περίπολο της Αστυνομίας. Ανακόπηκε και συνελήφθη ο 45χρονος οδηγός.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν να κινείται, στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στη Λεμεσό, αυτοκίνητο το οποίο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα και διαπίστωσαν ότι οδηγείτο από 45χρονο κάτοικο Λεμεσού. Ο 45χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το όχημα μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, για περαιτέρω εξετάσεις.

Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 65χρονου είχε κλαπεί τη νύχτα της 9ης προς 10η Φεβρουαρίου 2024, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του, στη Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
Με καθυστέρηση η τοποθέτηση ΔΗΣΥ για την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Πώς τοποθετείται
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206
Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Λεωφορείο που μετέφερε εθνοφρουρούς το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο