Θέλουν να απαγορεύσουν στις γυναίκες στην Αυστραλία να φορούν στριγνκ μπικίνι-«Αποσπούν την προσοχή»

Πλήθoς διαδηλωτών φόρεσαν τα στρινγκ τους και έδειξαν τα οπίσθιά τους στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας, διαμαρτυρόμενοι στις εκκλήσεις για την απαγόρευση των αποκαλυπτικών μπικίνι.

Δεκάδες ντόπιοι φόρεσαν τα πιο αποκαλυπτικά τους μαγιό τους και απαίτησαν να φορούν ό,τι θέλουν στην παραλία. Το θέμα ξεκίνησε όταν ο Ian Grace, πρώην νικητής του βραβείου Gold Coast Volunteer Of The Year, είπε ότι οι γυναίκες και τα κορίτσια που φορούν στρινγκ «είναι φτηνές».

Ο Grace έστειλε επιστολή στον Tom Tate, δήμαρχο της Χρυσής Ακτής, λέγοντας ότι είχε αρχίσει να αποσπάται η προσοχή του από τις γυναίκες που φορούσαν μικροσκοπικά μπικίνι στην παραλία.

«Μια νεαρή κοπέλα συγκεκριμένα περπατούσε στο πεζοδρόμιο του κεντρικού δρόμου και φορούσε το πιο ανύπαρκτο μπικίνι και ήταν σχεδόν γυμνή. Μπορούσες να δεις ότι κοίταζε σχεδόν προκλητικά τους ανθρώπους καθώς πλησίαζαν, σχεδόν προκαλώντας τους να πουν κάτι. Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Ενώ οποιοσδήποτε άνδρας θα απολάμβανε "τη θέα", πιστεύω ότι οι γυναίκες υποβαθμίζουν και ευτελίζουν σε μεγάλο βαθμό τους εαυτούς τους, παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως αντικείμενα του σεξ, και στη συνέχεια το αποδοκιμάζουν όταν οι άνδρες τις βλέπουν με αυτόν τον τρόπο».

Η Rebecca Pask, ιδιοκτήτρια εταιρείας μαγιό, δήλωσε στην αυστραλιανή πρωινή εκπομπή Today: «Νομίζω ότι η συζήτηση είναι πολύ ευρύτερη. Στα παιδιά και τα νεαρά κορίτσια πρέπει να διδάξουμε τι είναι σωστό και τι όχι, αλλά αυτό ξεκινάει από το σπίτι. Η απαγόρευση των στρινγκ μπικίνι δεν θα ήταν ποτέ η λύση. Ποτέ. Όχι στη Χρυσή Ακτή».

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Έφηβος στις ΗΠΑ πέθανε από καυτερό πατατάκι που έφαγε μετά από challenge στα social media
BINTEO: Ξέγνοιαστες στιγμές για μια αρκούδα-Έκανε κούνια σε αυλή σπιτιού
Βίντεο: Τα κάγκελα... νίκησαν υποψήφια κλέφτρα στη Χιλή-Έμεινε ημίγυμνη για να ξεφύγει
Πήγε να ανταλλάξει φθαρμένα χαρτονομίσματα 40.000 ευρώ και κατέληξε με χειροπέδες
ΒΙΝΤΕΟ: Κοριτσάκι που γεννήθηκε κωφό, άκουσε για πρώτη φορά χάρη σε νέα γονιδιακή θεραπεία
Ορειβάτες στην Κίνα κόλλησαν σε γκρεμό για περισσότερο από μία ώρα λόγω συνωστισμού-Απίστευτη εικόνα
Τύπος ισχυρίζεται ότι τρώει κάθε μέρα πίτσα τα τελευταία έξι χρόνια-«Νιώθω υγιής»
Η φύση έχει τις λύσεις-Ουρακοτάγκος θεράπευσε τραύμα φτιάχνοντας αλοιφή με ιαματικό φυτό
Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο «ωκεανό» που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια της Γης
ΒΙΝΤΕΟ: «Έχω κολλήσει στο αυτοκίνητό μου»-Οδηγός παγιδεύτηκε μέσα σε ένα Tesla