Σε μηνιαία debates προσκαλεί Νικολαΐδη και Αρμεύτη ο Χρίστος Μιχαηλίδης

Σε μηναία debates προσκαλεί τους Νίκο Νικολαΐδη και Γιάννη Αρμεύτη υποψήφιος για τη Δημαρχία της Λεμεσού, Χρίστος Μιχαηλίδης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, «με ενδιαφέρον παρατηρούμε τους διαξιφισμούς του επιτελείου του νυν και υποψήφιου Δημάρχου κ. Ν. Νικολαΐδη και του Limassol Today (εκ μέρους του επιτελείου του κ. Γ. Αρμεύτη). Θεωρούμε πως όλοι συμφωνούμε στο ότι χρειαζόμαστε μια πιο καθαρή πόλη αλλά και ότι ‘”υπάρχει απληστία των λίγων και άναρχη ανάπτυξη στην πόλη μας’”».

Στη συνέχεια προσθέτει ότι, «δεν θα υπεισέλθουμε στις επιμέρους τοποθετήσεις ούτε θα αρχίσουμε τοποθετήσεις του τύπου “ποιος ο αναποτελεσματικός και ποιος ο ικανός για όλα”. Στα ψευτοδιλήμματα απαντούμε ότι υπάρχει ο τρίτος και ανεξάρτητος πυλώνας χωρίς ‘‘σύγκρουση συμφερόντων’’ με καθαρότητα και ικανότητα να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις προκλήσεις της πόλης μας και αυτός είναι ο κ. Χρίστος Μιχαηλίδης».

Καταλήγοντας αναφέρει πως, «όσον αφορά την πρόταση για ανοικτό πολιτισμένο διάλογο συμφωνούμε και προσκαλούμε τους συνυποψηφίους άμεσα, σε ένα debate για κατάθεση οραμάτων προγραμμάτων και πρακτικών λύσεων για τα προβλήματα και τις ανάγκες των Δημοτών. Ας ξεκινήσουμε άμεσα και να καθιερώσουμε μηνιαία debates ώστε να μας ακούσει και να κρίνει ο Δημότης».

Δειτε Επισης

«Φιλόδοξο» πρόγραμμα επισκέψεων ΠτΔ και αξιωματούχων ενόψει ανάληψης Προεδρίας Συμβουλίου ΕΕ
Καταδικάζει τα επεισόδια στις λαμπρατζιές ο Κάρογιαν-«Ανακλούν ελλείμματα στην κοινωνική συνοχή και το αξιακό σύστημα»
Ζήτημα ημερών ο διορισμός της προσωπικής απεσταλμένης-Απαντά στον Ερντογάν η Κυβέρνηση
Εικοσιένα χρόνια από το δημοψήφισμα του 2004 και την απόρριψη του σχεδίου Ανάν
Αναθεώρηση εισοδηματικών κριτηρίων για στεγαστικά σχέδια και «brain gain» ενώπιον Υπουργικού
Πάει Βελιγράδι και Ποντγκόριτσα ο Χριστοδουλίδης ενόψει την ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ
Το μυστήριο με τον διορισμό Ολγκίν, τα μηνύματα υποτέλειας Ερντογάν στους Τ/κ και οι νέες προκλήσεις
Προτεραιότητα της Κυβέρνησης η πλήρη ένταξη της Κύπρου στο χώρο Σένγκεν
Με αφαλατώσεις από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα αντιμετωπίσει η Κύπρος το υδατικό
Πυρά Ερχίουρμαν σε Τατάρ για το Κυπριακό-«Πρώτη φορά δεν διεξάγει διαπραγματεύσεις για συνολική επίλυση