Σε μηνιαία debates προσκαλεί Νικολαΐδη και Αρμεύτη ο Χρίστος Μιχαηλίδης

Σε μηναία debates προσκαλεί τους Νίκο Νικολαΐδη και Γιάννη Αρμεύτη υποψήφιος για τη Δημαρχία της Λεμεσού, Χρίστος Μιχαηλίδης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, «με ενδιαφέρον παρατηρούμε τους διαξιφισμούς του επιτελείου του νυν και υποψήφιου Δημάρχου κ. Ν. Νικολαΐδη και του Limassol Today (εκ μέρους του επιτελείου του κ. Γ. Αρμεύτη). Θεωρούμε πως όλοι συμφωνούμε στο ότι χρειαζόμαστε μια πιο καθαρή πόλη αλλά και ότι ‘”υπάρχει απληστία των λίγων και άναρχη ανάπτυξη στην πόλη μας’”».

Στη συνέχεια προσθέτει ότι, «δεν θα υπεισέλθουμε στις επιμέρους τοποθετήσεις ούτε θα αρχίσουμε τοποθετήσεις του τύπου “ποιος ο αναποτελεσματικός και ποιος ο ικανός για όλα”. Στα ψευτοδιλήμματα απαντούμε ότι υπάρχει ο τρίτος και ανεξάρτητος πυλώνας χωρίς ‘‘σύγκρουση συμφερόντων’’ με καθαρότητα και ικανότητα να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις προκλήσεις της πόλης μας και αυτός είναι ο κ. Χρίστος Μιχαηλίδης».

Καταλήγοντας αναφέρει πως, «όσον αφορά την πρόταση για ανοικτό πολιτισμένο διάλογο συμφωνούμε και προσκαλούμε τους συνυποψηφίους άμεσα, σε ένα debate για κατάθεση οραμάτων προγραμμάτων και πρακτικών λύσεων για τα προβλήματα και τις ανάγκες των Δημοτών. Ας ξεκινήσουμε άμεσα και να καθιερώσουμε μηνιαία debates ώστε να μας ακούσει και να κρίνει ο Δημότης».

Δειτε Επισης

Απο(Ε)ΔΕΚτηκαν πως οδηγούνται σε εκλογές-Στην Κεντρική Επιτροπή το μπαλάκι για την 1η Ιουνίου
Ενισχύουν την προσπάθεια Ολγκίν οι Ευρωπαίοι-Διορισμός Χαν με πυξίδα τα Ευρωτουρκικά
Αισιόδοξος για κινητοποίηση στο Κυπριακό ο ΠτΔ μετά το διορισμό Χαν-Συνομιλίες ξανά με Ολγκίν, αναμένεται ανακοίνωση καθόδου
Μεγάλες οι προσδοκίες της Λευκωσίας για το διορισμό Χαν-«Έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο ρόλο του»
Δεν άρεσε στον Τατάρ ο διορισμός Χαν-«Μονομερή προσπάθεια που αγνοεί τις πολιτικές πραγματικότητες»
Διαφορετικές αναγνώσεις στην Επιτροπή Νομικών στην πρόταση νόμου για καθορισμού θητειών βουλευτών
Όρισε συνέδριο για τις 14 Ιουνίου η ΔΗΠΑ-Επικαιροποιεί θέσεις και χαράζεται πολιτική
Απαντά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση για το ΕΛΑΜ-«Προσπαθεί να εμπλέξει τον Πρόεδρο σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»
Παροξυσμός στα κατεχόμενα για τις συλλήψεις σφετερισμών-«Επηρέασαν όλους τους τομείς»
Ικανοποίηση Προέδρου για τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Aποτελεί καρπό συντονισμένων διπλωματικών προσπαθειών»