«Μου υπέδειξε τι να γράψω για να πάρω πίσω τις καταγγελίες», λέει η σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών για την υπόθεση του αστυνομικού της Βουλής που κακοποιούσε σεξουαλικά και ξυλοκοπούσε την γυναίκα του και τα ανήλικα παιδιά τους.

Η 35χρονη, η οποία κατήγγειλε τον σύζυγό της, αναφέρθηκε στις ιδιόχειρες σημειώσεις της, στις οποίες φέρεται να ανακαλεί τη μήνυση που είχε κάνει στον αστυνομικό.

«Την τελευταία φορά που κατέθεσα στους αστυνομικούς, παρέδωσα και κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις δικές μου αλλά και του κατηγορούμενου. Μέσα σε αυτές τις σημειώσεις, υπάρχει και η διατύπωση για την ανάκληση της πρώτης μήνυσης που του έκανα τον Φεβρουάριο. Όσα έγραψα ήταν όλα καθ’ υπόδειξη του κατηγορούμενου. Ο γιος μας πριν γίνουν αυτά, είχε βρει τις σημειώσεις που κρατούσα για όσα ζούσα όλα αυτά τα χρόνια και ενημέρωσε τον πατέρα του. Αυτές τις σελίδες τις είχε σκανάρει και τις είχε περάσει στο λαπτοπ του για να έχει τάχα αποδείξεις ότι είναι αθώος» είπε η γυναίκα στο Mega.

Η 35χρονη αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ είπε καθ γιατί δεν προσπάθησε να φύγει από το σπίτι, παρά τα όσα φριχτά εξελίσσονταν. «Η πρώτη φορά που ένιωσα προστατευμένη και έτσι αποφάσισα να τον καταγγείλω, ήταν όταν ζήτησα να νοσηλευτώ. Ο μόνος τρόπος ελευθερίας ήταν η αυτοκτονία. Προσπάθησα να βάλω τέλος στη ζωή μου τον Φεβρουάριο, αλλά δεν ήθελα να αφήσω τα παιδιά μου μόνα τους στα χέρια του. Προσπάθησα και σκέφτηκα πολλές φορές να ζητήσω βοήθεια και να φύγω. Με απειλούσε συνέχεια. Έλεγε ότι θα με σκοτώσει και εμένα και τα παιδιά κι ας πάει φυλακή, δεν τον ένοιαζε. Πολλές φορές μου έβαζε και το όπλο στο κεφάλι για να καταλάβω ότι τις απειλές είναι ικανός να τις κάνει πράξη», είπε η 35χρονη.

«Έλεγε συνέχεια για τις υψηλές γνωριμίες του και πράγματι είχε άκρες παντού. Αυτή τη στιγμή, θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά. Θεωρώ ότι υπάρχουν συνεργοί, οι οποίοι προσπαθούν να τον καλύψουν και για το λόγο αυτό ζήτησα να ελέγξουν κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα, τα κινητά και τους χώρους τους. Ο κατηγορούμενος έφτασε στο σημείο να ζητήσει από τον γιο μας να αποκρύψει στοιχεία τα οποία μετά από πολλές ημέρες, παρέδωσε συγγενικό του πρόσωπο. Θέλω να διερευνηθούν όλοι και όλα» συμπλήρωσε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ;

Δειτε Επισης

Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος
Επικοινωνία Μητσοτάκη και Ζελένσκι-«Καμία απόφαση για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία»
Η Ζιζέλ Πελικό, μία από τις Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Time
Δημογλίδου για Βασίλη Καλογήρου-«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε στοιχείο που να μας οδηγεί ξεκάθαρα σε έγκλημα»
Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Νέα έρευνα την Τουρκία εναντίον Ιμάμογλου για πλαστό πτυχίο
Καταγγελία για ομαδικό βιασμό 22χρονης στη Χαλκίδα-Την εξανάγκασαν να κάνει χρήση ναρκωτικών
Το μίσος για τους Εβραίους ήταν το κίνητρο του 19χρονου Σύρου δράστη της επίθεσης στο Βερολίνο