Αρχές του νέου έτους φθάνει η Ντι Κάρλο-Συναντήθηκε με τον Κόμπο στο Κατάρ

Για τις αρχές του 2025 προσδιορίζεται η άφιξη της βοηθού Γενικής Γραμματέως του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο στην Κύπρο, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

Η κ. Ντι Κάρλο συναντήθηκε την Κυριακή με τον υπουργό Εξωτερικών, Κωνσταντίνο Κόμπο στο Κατάρ, όπου σύμφωνα με τον κ. Λετυμπιώτη, ο οποίος μίλησε στο κρατικό ραδιόφωνο, συζητήθηκε το ζήτημα σύγκλησης άτυπης πολυμερούς για το Κυπριακό και συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να προηγηθεί η απαραίτητη προεργασία.

Σύμφωνα με τον κ. Λετυμπιώτη, η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο θα πραγματοποιήσει στις αρχές του νέου έτους, επίσκεψη στην περιοχή. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο όπως κατά την άφιξη της Ντι Κάρλο να πραγματοποιηθεί και η συνάντηση των δύο ηγετών, όπου πιθανότατα θα συζητηθεί το ζήτημα των οδοφραγμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το ψευδοκράτος προσκλήθηκε σε εκδηλώσεις του συντάγματος του Αζερμπαϊτζάν-Μεγάλο κέρδος βλέπει ο Τατάρ
Συγκαλείται το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής στην Ελλάδα για το Κυπριακό
Επιμένει στα δύο κράτη το τουρκικό ΥΠΕΞ-«Η ε/κ πλευρά δεν θέλει καν να αρθρώσει τη λέξη συνεργασία»
Έτοιμος να συμβάλλει στο θέμα των οδοφραγμάτων δηλώνει ο Χαρμαντζί
Πλήρως δεσμευμένο στη διαδικασία εξεύρεσης λύσης υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών το ΗΒ
Τα συμπεράσματα των κομμάτων για τη διευρυμένη συνάντηση της Νέας Υόρκης
Λιού Γιαντάο: Κίνα και Κύπρος υποστηρίζουν σθεναρά η μία την άλλη σε θέματα κυριαρχίας,
Ισχυρισμοί Τατάρ για μη ανακοίνωση διάνοιξης σημείων διέλευσης-«Το ζήτημα θα είχε επιλυθεί εάν δεν επέμεινε ο Χριστοδουλίδης»
Μέχρι τέλος Ιουλίου πρόθεση συμμετοχής της ΚΔ στο SAFE-Στην Κύπρο εκπρόσωποι της Αμυντικής Βιομηχανίας
Έτοιμος για συμφωνία o Χριστοδουλίδης για τα σημεία διέλευσης-Παρουσίασαν χάρτες τα Ηνωμένα Έθνη