Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπή κινητών στην Πάφο

Υπό κράτηση δυνάμει δικαστικών διαταγμάτων, τέθηκαν δύο πρόσωπα, τα οποία συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κλοπής και κλεπταποδοχής, αριθμού κινητών τηλεφώνων από κατάστημα στην Πάφο. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στο διάστημα μεταξύ 26 Νοεμβρίου και 03 Δεκεμβρίου, κλάπηκε αριθμός κινητών τηλεφώνων, από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, στην Πάφο. Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, για την κλοπή των κινητών τηλεφώνων προέκυψαν στοιχεία εναντίον 32χρονου, ενώ στοιχεία προέκυψαν και εναντίον δεύτερου προσώπου, άντρα ηλικίας 22 ετών, για την παράνομη αγορά, αριθμού τηλεφώνων, τα οποία είχαν κλαπεί.

Για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, εναντίον των δύο υπόπτων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Ο 22χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας το πρωί της Παρασκευής και την ίδια μέρα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του 22χρονου, διάταγμα κράτησης διάρκειας πέντε ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης κλεπταποδοχής.

Το μεσημέρι χθες Σάββατο, εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας και ο 32χρονος. Αυτός οδηγήθηκε το πρωί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του διάρκειας τριών ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης κλοπής.

Δειτε Επισης

Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Έσωσαν φοιτητή από το Φούτζι δύο φορές σε τέσσερις μέρες-Τη δεύτερη επειδή επέστρεψε για το... κινητό του
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου