ΒΙΝΤΕΟ: Ναυτική φωτοβολίδα παραλίγο να χτυπήσει οπαδούς έξω από το Αντώνης Παπαδόπουλος

Από ένταση και ρίψη φωτοβολίδων σημαδεύτηκε ο αγώνας της Ανόρθωσης με την Ομόνοια 29ης Μαΐου, που διεξήχθη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μάλιστα, όπως φαίνεται από βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φωτοβολίδα εκσφενδονίστηκε και λίγο έλειψε να χτυπήσει οπαδούς.

Από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», έπειτα από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας από οπαδούς προς το μέρος άλλων οπαδών. Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η φωτοβολίδα φεύγει με μεγάλη ταχύτητα και για λίγα εκατοστά δεν χτυπά οπαδούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, ομάδα οπαδών συγκεντρώθηκε έξω από το γήπεδο και άρχισε να ρίχνει φωτοβολίδες, προκαλώντας ένταση. Από το συμβάν δεν προέκυψαν, ευτυχώς, τραυματισμοί, ενώ οι οπαδοί έφυγαν από το σημείο χωρίς να προκύψει κάποια σύλληψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Εκατοντάδες οι διασώσεις της ΚΔ στη θάλασσα-«Θα συνεχιστούν οι έρευνες στην περιοχή»
Εδώ και τέσσερις μέρες χάθηκαν τα ίχνη 20χρονου στη Λευκωσία (pic)
O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης απέτισε φόρο τιμής στον Πάπα πριν την έναρξη της κηδείας του
LIVE: Ύστατο χαίρε στον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό- Σε εξέλιξη η τελετή παρουσία πλήθους κόσμου
Κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές σε οικία στη Λεμεσό-Προηγήθηκε συμπλοκή με άλλα έξι πρόσωπα
Προσπάθησε να διασταυρώσει τον δρόμο και παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό-Σε σοβαρή κατάσταση 46χρονος
Το τελετουργικό στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου, οι αλλαγές και η έναρξη των διαδικασιών διαδοχής
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού-Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
Ν. Αναστασιάδης: Στήριξα Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο, θα ήταν καταλυτικός ο ρόλος του ΔΗΣΥ σε μια συγκυβέρνηση
Ο Κύπριος ερευνητής πίσω από τα ίχνη ζωής σε εξωπλανήτη-Από την Έγκωμη στο Cambridge και η τεράστια ανακάλυψη