Γενικός Εισαγγελέας: Σε προτεραιότητα υποθέσεις πολιτογραφήσεων που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο

Η Νομική Υπηρεσία έχει προτεραιοποιήσει κάποιες υποθέσεις πολιτογραφήσεων στις οποίες η Αστυνομία είπε ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο, δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης την Παρασκευή.

Ο κ. Σαββίδης απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά από εκδήλωση με νέους στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου.

Ερωτηθείς σχετικά με την εξέλιξη των υποθέσεων, είπε ότι οι υποθέσεις πολιτογραφήσεων παρακολουθούνται επί συστηματικής βάσεως από το Γραφείο του και πολύ συχνά γίνονται συσκέψεις στις οποίες γίνεται αξιολόγηση της προόδου.

«Στην τελευταία συνάντηση που είχαμε πριν 2-3 βδομάδες προτεραιοποιήσαμε κάποιες υποθέσεις που μας είπε η Αστυνομία ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο και αναμένουμε μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν», είπε, σημειώνοντας ότι καμιά φορά ενδεχόμενα να υπάρχουν και αιτήσεις στα δικαστήρια οι οποίες καθυστερούν το έργο της διερεύνησης.

«Μόλις μπορέσουμε θα έχουμε εξελίξεις, τις οποίες θα μάθετε», ανέφερε ο Γενικός Εισαγγελέας, σημειώνοντας ότι οι υπόλοιπες υποθέσεις που είναι στα δικαστήρια εκκρεμούν σε διάφορα στάδια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google