Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος στους Αμπελόκηπους-Τι υποστήριξε ο γυναικοκτόνος

Σοκ έχει προκαλέσει η νεότερη γυναικοκτονία, που σημειώθηκε στους Αμπελόκηπους, με θύμα μία γυναίκα την οποία δολοφόνησε ο 39χρονος σύζυγός της.

Αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός ότι έβαλε την άτυχη γυναίκα σε σακούλες σκουπιδιών και την έκρυψε στο πατάρι του σπιτιού τους για μία εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Είπε στα παιδιά ότι η μαμά πήγε δουλειά ο γυναικοκτόνος -Τα έστειλε στον αδελφό του για να μην την βρουν

Συνεχίζεται έτσι ο μαύρος απολογισμός των γυναικοκτονιών για το 2024, καθώς πριν 5 ημέρες σημειώθηκε ακόμα μία δολοφονία, στη Θεσσαλονίκη, όπου 46χρονος σκότωσε την 60χρονο γυναίκα του και τραυμάτισε τον γιο της.

Η νέα γυναικοκτονία

Ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία, λίγο μετά τις 18:00, με τις Αρχές να φτάνουν στην οδό Λακωνίας 19, στους Αμπελόκηπους.

Όταν τον εντόπισαν στο διαμέρισμα, τους επανέλαβε όσα είχε πει στο τηλέφωνο, δηλαδή ότι σκότωσε τη σύζυγό του, χτυπώντας τη με σφυρί στο κεφάλι και στη συνέχεια την έπνιξε. Μάλιστα, τους είπε ότι το συμβάν είχε γίνει την περασμένη Πέμπτη 28 Νοεμβρίου.

Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν που βρίσκεται το πτώμα και εκείνος τους είπε ότι το είχε βάλει στο πατάρι. Άμεσα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ερεύνησαν και εντόπισαν το αποτρόπαιο θέαμα στο πατάρι του σπιτιού. Ο δράστης είχε χρησιμοποιήσει σακούλες για να το καλύψει. Ωστόσο, η δυσοσμία εντός του σπιτιού ήταν διάχυτη, καθώς το πτώμα βρισκόταν εκεί επί επτά ολόκληρες ημέρες.

Οι αστυνόμοι φορώντας χειροπέδες στον καθομολογία δράστη τον απομάκρυναν λίγα λεπτά πριν τις 8 η ώρα το βράδυ από το σπίτι, οδηγώντας τον στη ΓΑΔΑ.

Τον «τύφλωσε η ζήλια» υποστήριξε ο δολοφόνος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «τυφλώθηκε» από τη ζήλια και σκότωσε τη σύζυγό του, όταν τα παιδιά τους έλειπαν στο σχολείο. Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ τα ανήλικα αγόρια είναι 9 και 12 ετών.

Όπως ανέφερε το MEGA, ο δράστης φαίνεται να πίστευε ότι η γυναίκα του είχε σχέση με τον καλύτερό του φίλο.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο τηλεοπτικός σταθμός, τα παιδιά τα έστελνε να μείνουν στη γιαγιά τους τις μέρες μετά τη δολοφονία.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Κουκουλοφόροι μπούκαραν σε περίπτερο στη Λεμεσό και με την απειλή ροπάλου απέσπασαν τις εισπράξεις
Συνέλαβαν 14 υπόπτους για την πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε 78 αθρώπους στην Τουρκία
Έρχονται αλλαγές στα ταξίδια στη Βρετανία-Θα απαιτείται η έκδοση βίζας
Οι ΗΠΑ παγώνουν για 90 ημέρες όλη τη βοήθειά τους στο εξωτερικό-Οι χώρες που εξαιρούνται
Χειροπέδες σε 25χρονσο στην Πάφο-Εντόπισαν κοκαΐνη στο όχημα του
ΒΙΝΤΕΟ: Ένας νεκρός και εκτεταμένες ζημιές από την καταιγίδα του αιώνα στο Ηνωμένο Βασίλειο
Συννεφιά και βροχές στο καιρικό μενού-Πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας
Οι ΗΠΑ εξέφρασαν στην Κίνα «σοβαρές ανησυχίες» για την Ταϊβάν και τη Νότια Σινική Θάλασσα
Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους έφηβος, σε αστυνομική επιχείρηση σε φαβέλες στη Βραζιλία
Έσπασε τα κοντέρ ο τουρισμός το 2024-Οι πέντε αγορές που ξεχώρισαν και το ελπιδοφόρο 2025