Συνέλαβε 41 πρόσωπα που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο η Αστυνομία

Συνέχεια στις δράσεις για εντοπισμό υπηκόων τρίτων χωρών, που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο, με συντονισμένη παγκύπριας κλίμακας επιχείρηση αστυνομικών ελέγχων, έδωσε σήμερα η Αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής επιχείρησης ελέγχων, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη 41 προσώπων διαφόρων υπηκοοτήτων, τα οποία όπως έχει διαπιστωθεί, παραμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αυτοί τέθηκαν υπό κράτηση, με την Αστυνομία να προχωρεί ήδη στις διαδικασίες για τον άμεσο επαναπατρισμό τους, σε συνεργασία και με άλλες αρμόδιες Αρχές.

Από την αρχή του χρόνου, συνολικά 9,268 πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, έχουν επαναπατριστεί, μέσω των διαδικασιών επαναπατρισμού προσώπων που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο.

Οι προσπάθειες της Αστυνομίας για εντοπισμό και επαναπατρισμό προσώπων, που διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνεχίζονται καθημερινά.

Δειτε Επισης

Αυτά προνοεί η αστυνομική διάταξη όταν εντοπιστεί νεκρός-Συνεχίζονται οι έρευνες όταν υπάρχουν υπόνοιες από Αστυνομία
Αισχροκέρδεια σε βάρος των πυρόπληκτων καταγγέλλουν οι κάτοικοι του Λος Άντζελες
Φωτογραφίες ντοκουμέντα: Πώς έπιασαν στα πράσα το κύκλωμα προστασίας των οίκων ανοχής
Πύρινο μέτωπο στο Λος Άντζελες-Οι φωτιές απειλούν ξανά κατοικημένες περιοχές
Ο Μπάιντεν θα μιλήσει σύντομα με τον Νετανιάχου για την επίτευξη συμφωνίας για τους ομήρους στη Γάζα
Απαιτεί άμεση, ανεξάρτητη διερεύνηση και την τιμωρία των εμπλεκομένων το VOLT
Πυρά ΔΗΣΥ για υπόθεση Πακιστανού-«Όζει συγκάλυψης, απουσία αποφασιστικότητας στην πάταξη της διαφθορά»
Οικολόγοι: Πολλά συμβαίνουν και πάλι στην αστυνομία-Δεν φαίνεται να αναλαμβάνονται οι πολιτικές ευθύνες
Σε διαθεσιμότητα ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους για την αστοχία με Πακιστανό-Αρχίζει πειθαρχική έρευνα
Στήνουν στον τοίχο τα κόμματα Αρχηγό και Χαρτσιώτη για υπόθεση Πακιστανού-Ζητούν ανάληψη ευθυνών, αναδεικνύουν ανικανότητα και διαφθορά