Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για το e-kalathi-Νέα συνάντηση την Παρασκευή στο Υπουργείο Εμπορίου

Συνάντηση με τον υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργο Παπαναστασίου για να συζητηθούν ανησυχίες μελών του ΚΕΒΕ για το e-kalathi, θα έχουν γύρω στις 8.00 το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σταύρου και ο Γενικός Γραμματέας του, Μάριος Τσιακκής.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ μετά τη συνάντηση το πρωί της Πέμπτης, στο Επιμελητήριο για το θέμα του e-kalathi, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ, ο Σύνδεσμος προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, ο Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου και ο Σύνδεσμος Efficient Consumer Respond (ECR), στον οποίο ανήκει αριθμός υπεραγορών, ο ΓΓ του ΚΕΒΕ Μάριος Τσιακκής είπε ότι κατά τη συνάντηση «καταγράφηκε μία σειρά από προβλήματα και ανησυχίες, πολύ σημαντικά και ουσιαστικά θέματα, τα οποία νιώθουν οι επηρεαζόμενοι από την πλευρά του εμπορίου ότι χρήζουν διευκρινίσεων, ξεκαθαρίσματος, προκειμένου να μπορέσει το εργαλείο του e-kalathi να εφαρμοστεί σωστά και χωρίς προβλήματα και να εξυπηρετήσει τον στόχο του».

Πρόσθεσε πως συμφωνήθηκε και ζητήθηκε από τους ενδιαφερόμενους συνδέσμους, όπως το ΚΕΒΕ συναντήσει τον υπουργό «για να τα φέρει υπόψη του όλα αυτά τα ζητήματα για να συζητηθούν και να δούμε αν πραγματικά έχουν αντιμετωπιστεί τα προβλήματα και υπάρχουν οι απαντήσεις».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Παροχή βοήθειας από Υφ. Πολιτισμού για συμπλήρωση αίτησης για ΘΥΜΕΛΗ
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο