Χειροπέδες σε 51χρονο για τα 22 κιλά κάνναβης που βρέθηκαν στη Λευκωσία τον Σεπτέμβριο (pics)

Σε δεύτερη σύλληψη σχετικά με μεγάλη ποσότητα κάνναβης, που κατασχέθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη, στη Λευκωσία, προχώρησε χθες η Αστυνομία. Πρόκειται για 51χρονο, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μεγάλη ποσότητα κάνναβης, είχε εντοπιστεί, σε αυτοκίνητο, που ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της ΥΚΑΝ, στις 12 Σεπτεμβρίου 2024, σε δρόμο της Λευκωσίας. Συνολικά εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 20 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, μεικτού βάρους 22 κιλών και 838 γραμμαρίων. Οδηγός του οχήματος ήταν 29χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεαρός κυκλοφορούσε με συνοδηγό... 22 κιλά κάνναβης-Συγκρούστηκε με περιπολικό πριν συλληφθεί

1

Από τη συνέχιση των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 51χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του. Το απόγευμα χθες ο 51χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

YKAN11-450x377

3

4

5

Δειτε Επισης

Νυχτερινή μάχη με τις φλόγες για την Πυροσβεστική-Ξέσπασε φωτιά στην Άλασσα
Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο στην επαρχία Λευκωσίας
Παρέλαβε πακέτο και περιείχε ναρκωτικά-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε η ΥΚΑΝ
Θανατηφόρο με θύμα 74χρονο-Ανατράπηκε το βυτιοφόρο που οδηγούσε και χτύπησε σε περιτοίχισμα και πάσαλο
ΒΙΝΤΕΟ: Σε κινητοποίηση οι Αρχές-Ξέσπασε πυρκαγιά κοντά στο Λιμάνι Λεμεσού
Βολές κατά Αρχηγού από Αριστοτέλους, έδειξε επιλεκτικότητα από Λαμπριανίδου-«Λένε για έγγραφο του 1978 που εγώ μόλις είχα περπατήσει...»
Τους ανέκοψαν για ναρκωτικά και έσπρωξαν τους αστυνομικούς-Είχαν σακουλάκι με κάνναβη και τσεκούρι
Εντός Ιουλίου οι τελικές αγορεύσεις για την Γερμανίδα που κατηγορείτο για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Αναφορές σε νέα στοιχεία από τον συνήγορο του Κομμωτή για το διπλό φονικό που διέπραξε-Κατηγορεί Κίτα για σκευωρία
Συνέλαβε δύο πρόσωπα ο Αντιτρομοκρατικός Ουλαμός-Πήγαν να αγοράσουν αλεξίσφαιρα γιλέκα