Eπηρέαστηκε ξανά το Νοσοκομείο Πάφου από τις καταιγίδες-Σε 27 περιστατικά ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική

Μικροπροβλήματα άφησε πίσω της η καταιγίδα «BORA», η οποία απομακρύνεται από την περιοχή. Από την βροχή επηρεάστηκε και το Νοσοκομείο Πάφου, καθώς πλημμύρησε ανελκυστήρας.

Μιλώντας στην Κρατική τηλεόραση, η εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κούλλα Μεσαρίτου, ανέφερε πως η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε 27 περιστατικά ανά το Παγκύπριο, τα οποία προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Όπως σημείωσε, μεταξύ άλλων η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκε για μετακινήσεις δέντρων, αντλήσεις νερού από υπόγεια, ανοίγματα οχετών αλλά και άντληση νερού από το φρεάτιο ανελκυστήρα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, αλλά και μια ρυμούλκηση οχήματος στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται κατά τόπους μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, ενώ αρχικά στα ανατολικά δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ανατολικά παράλια. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 βαθμούς στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 5,9 εκ. ευρώ
Απαντά στις συντεχνίες το Τμήμα Δασών-Ενεργεί έγκαιρα για τα θέματα στελέχωσης
Θέματα ασθενών με μεταστατικό καρκίνο μαστού συζήτησαν Europa Donna και Υπ. Εργασίας
Η Κύπρος είχε το ψηλότερο ποσοστό νέων περιστατικών νεφρικής ανεπάρκειας στην Ευρώπη το 2022
Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός ΟΚΥπΥ-Επικρίσεις για στρεβλώσεις
Δέκα παρατηρήσεις ΟΕΛΜΕΚ για το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών
Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός ΟΑΥ με εκκλήσεις για επίλυση των στρεβλώσεων
Ν. Χριστοδουλίδης: Σημαντική προτεραιότητα η χρηματοοικονομική παιδεία
«Απαράδεκτο και σοβαρά προσβλητικό»-Η επιστολή ΥΠΑΝ σε βουλευτές μετά τις αναφορές για χρηματισμό
Έγκριση προϋπολογισμού ΚΦΙΚΒ και τροπολογία για καλύτερη αξιοποίηση κονδυλίων