Πυκνή ομίχλη και περιορισμένη ορατότητα σε διάφορες περιοχές-Προσοχή συστήνει η Αστυνομία

Στην περιοχή του δρόμου που ενώνει τα χωριά Καλό Χωριό – Γούρι – Φαρμακάς – Οδού, παρατηρείται πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Ταυτόχρονα, κλειστός για όλα τα οχήματα είναι ο δρόμος, που οδηγεί από πλατεία Τροόδους στην κορυφή του Ολύμπου ενώ, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στην πλατεία Τροόδους είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Δειτε Επισης

Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων του Μαρί-«Ήταν όλα εγκληματικά και εσκεμμένα, ο πόνος και η απώλεια μένει»
Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ με παρέμβαση Μαυρίδη
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες για δήθεν χορηγία
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Πυρκαγιά από μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Γαλάτα
Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»