Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό-Ανασύρθηκε νεκρό ζεύγος από φλεγόμενη οικία

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός πυρκαγιάς, που ξέσπασε χθες βράδυ, σε οικία στη Λεμεσό. Νεκροί είναι ο Ευάγγελος Βασιλείου 73 ετών και η σύζυγός του Παντελίτσα Βασιλείου 80 ετών.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 11.15μ.μ. χθες, στην οικία του ζεύγους, στα Πάνω Πολεμίδια. Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που μετέβησαν στη σκηνή για κατάσβεση της φωτιάς, κατάφεραν να απομακρύνουν από το φλεγόμενο σπίτι τον 73χρονο και την 80χρονη. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Από την οικία, κατάφερε να εξέλθει και η 19χρονη οικιακή βοηθός του ζεύγους, η οποία δεν υπέστη οποιοδήποτε τραυματισμό.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν μετά την κατάσβεση της φωτιάς, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξέσπασε από το σαλόνι της οικίας και επεκτάθηκε στο εσωτερικό της. Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Προστατεύθηκαν δυο κατοικίες από την πυρκαγιά στην Πάφο-Τέθηκε υπό έλεγχο
Σε κινητοποίηση οι δυνάμεις πυρόσβεσης για πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Τάλας και Κισσόνεργας
Φιντάν: «Δυο κράτη και δυο λαοί στην Κύπρο»
Τριπλός θάνατος στο Ελληνικό-Αντιφάσεις της αποκλειστικής νοσοκόμας, ύποπτη αλλαγή κωδικών και νέα μαρτυρία
«Ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι γέννησα από το ραδιόφωνο… Σε τρυφερή ηλικία εγκαταλείψαμε τους γονείς μας»
Επικοινωνία ΤΟΜ με ιδιοκτήτες οχημάτων Citroën που φέρουν ελαττωματικό αερόσακο Takata
Γιατί είναι αβέβαιο το αποτέλεσμα του πολέμου Ισραήλ-Ιράν ακόμη και με εμπλοκή των ΗΠΑ
Υπ. Ενέργειας: Αναμενόμενη αλλά προσωρινή η αύξηση των τιμών καυσίμων-Θα παρέμβουμε εάν ξεφύγουν οι τιμές
Ερντογάν κατά Ισραήλ: Ήθελε να σαμποτάρει τις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά
Ουρές στο λιμάνι Λεμεσού για επιβίβαση στο Crown Iris-Επαναπατρίζονται άλλοι 1600 Ισραηλινοί