Ανανέωσε την κίτρινη προειδοποίηση η Μετεωρολογική μέχρι το πρωί

Σε ανανέωση της κίτρινης προειδοποίησης για καταιγίδες προέβη η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η νέα προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ στις 6:00 το απόγευμα της Τρίτης, την ώρα δηλαδή που λήγει η προηγούμενη, και ολοκληρώνεται στις 9:00 το πρωί της Τετάρτης.

Όπως αναφέρεται, μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή. Η ένταση της βροχής θα κυμανθεί μεταξύ 35 και 55 χιλιοστών ανά ώρα. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι και επίσης πιθανόν να πνέουν ισχυρές ριπές ανέμου, προσθέτει.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, το σύστημα Bora εξακολουθεί να επηρεάζει το νησί μας, δίνοντας τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, με τα φαινόμενα αυτά κατά τόπους να είναι έντονα. Κινούμενο ανατολικά, το σύστημα θα συνεχίσει να επηρεάζει την περιοχή μας μέχρι και αύριο και για τον λόγο αυτό το Τμήμα ανανεώνει την προειδοποίηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Δολοφόνησαν live υποψήφια δήμαρχο κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Μεξικό
Ο Λαβρόφ επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες με την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη
Προκαλεί και πάλι ο Τατάρ για τις συλλήψεις σφετεριστών-«Είδαν την επιτυχία μας και θέλησαν να χαλάσουν το παιχνίδι»
Δεύτερη απάτη με ψευδή εταιρεία κρυπτονομισμάτων-Στέλνουν μηνύματα σε ανυποψίαστους πολίτες
Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους λένε ότι κέρδισαν χρηματικό ποσό
Στην Γερμανία τον έψαχναν στην Κύπρο τον εντόπισαν-Καταζητείτο 33χρονος από τον Αύγουστο του 2021
Εντοπίστηκε πιστόλι και αριθμός φυσιγγίων σε τάφο στη Λεμεσό-Διερευνάται σύνδεση με εγκληματική ενέργεια
Ταυτοποιήθηκαν άλλοι εννέα αγνοούμενοι-Κατ’ ιδίαν επαφές Αριστοτέλους με τις οικογένειες των θυμάτων
Οι φωτογραφίες με τους επενδυτές από το κινητό Τζιοβάννη και η πολιτογράφηση Γκορνόφσκι στην δίκη Al Jazeera
Παρακολουθεί «με ιδιαίτερη προσοχή» τις διαδικασίες για σφετερισμό ε/κ περιουσιών ο Παγκύπριος Δικηγορικός