Κλείνει τον ασύρματο επικοινωνίας με τα ΜΜΕ το Υπ. Γεωργίας-Δηλώσεις μόνο με άδεια

Κλείνει τον ασύρματο επικοινωνίας με τα μέσα ενημέρωσης το Υπουργείο Γεωργίας, το οποίο αποφάσισε όπως οι δηλώσεις από τα τμήματα να γίνονται κατόπιν άδειας που θα λαμβάνεται από αρμόδιο άτομο.

Όπως αναφέρει το επίμαχο μήνυμα που διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης, που τιτλοφορείται «κατόπιν οδηγιών της υπουργού», αναφέρεται ότι χρειάζεται ειδική άδεια. Μάλιστα, τονίζει ότι οι απαντήσεις σε μέσα ενημέρωσης και ΚΥΠΕ θα γίνονται μόνο γραπτώς και κατόπιν μελέτης από το Γραφείο Τύπου της Υπουργού.

Αυτούσιο το μήνυμα:

«Κατόπιν οδηγιών της κα Υπουργού σας πληροφορώ τα ακόλουθα: κανένας υπάλληλος του ΥΓΑΑΠ ανεξαρτήτως βαθμίδας δεν θα προβαίνει σε δηλώσεις στα ΜΜΕ (ανεξαρτήτως εάν εξασφάλισε την άδεια του προϊστάμενου του) αν πρώτα δεν μιλήσει με την κα Έλενα Φυσέντζου, εάν δεν έχει λάβει την έγκριση από την κα Υπουργό και αν δεν τύχει της απαραίτητης καθοδήγησης για το τι θα πει, από το Γραφείο της κα Υπουργού. Οι απαντήσεις μας στις εφημερίδες (διαδικτυακές και έντυπες) και στο ΚΥΠΕ θα δίνονται ΜΟΝΟ γραπτώς και θα τις βλέπει το Γραφείο Τύπου της κα Υπουργού».

Σε ανάρτησή της, η γεωλογική λειτουργός Συλβάνα Πηλείδου, που εργάζεται στο Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, αναφέρει «αγαπημένοι μου, γίνονται σεισμοί και με ψάχνετε Δυστυχώς το σύστημα του δημοσίου αποβάλλει όσους έχουν το θάρρος να αντιστέκονται στη διαφθορά. Οι καταγγελίες, απειλές, εκβιασμοί, εκφοβισμοί και εξευτελιστική αντιμετώπιση, κυρίως μετά το post με κούρασαν ως άνθρωπο και ως επιστήμονα.

Δειτε Επισης

Απαντά στο Politico για τα περί δούρειου ίππου του Musk o Φειδίας-«Πώς μπορεί να είμαι και να μην το ξέρω;»
Με δέσμη αλλαγών ενισχύεται η στήριξη στα παιδιά υπό τη φροντίδα του κράτους-Όσα προωθούνται
Μεγάλη η ανάγκη συνοδών για τα παιδιά με διαβήτη-«Δεν μπορούν οι γονείς να τα ελέγχουν στο σχολείο»
Η μπάλα στα πόδια της Κυβέρνησης για τις οφειλές των σωματείων-Ποιος ο ρόλος της ΚΟΠ
Ο λόγος στη Βουλή για το δικαίωμα ψήφου στα 17-Οι αλλαγές που θα φέρει στο πολιτικό σκηνικό
«Hayir» στα πάντα από τον Τατάρ-Η ατζέντα για αναγνώριση και τα εσωτερικά του κίνητρα
Μαθητής άνοιξε πυρ σε καφετέρια λυκείου στο Νάσβιλ-Τουλάχιστον δύο τραυματίες
Ιερακοθηρία για έλεγχο υπερπληθυσμού της φάσσας συζήτησε η Επ. Περιβάλλοντος
Ξεκαθάρισμα Κυβέρνησης για τη δημιουργία παραρτήματος Πανεπιστημίου, ζητά ο Καρούσος
Μεγάλη ποσότητα αδασμοαφορολόγητων καπνικών πίσω από κλουβιά πουλιών-Υπολογίζεται στις 200.000 ευρώ η αξία (pics)