Συμμορία Τούρκων πωλούσε όπλα και ναρκωτικά και επένδυε σε πολυτελή ακίνητα και Rolex στην Ελλάδα

Διακινούσαν ναρκωτικά, πωλούσαν όπλα που μετέφεραν από την Τουρκία στην Ελλάδα και «επένδυαν» τα κέρδη τους σε πολυτελή σπίτια, αυτοκίνητα και πανάκριβα ρολόγια.

Ο λόγος για τη συμμορία σεσημασμένων Τούρκων που εξαρθρώθηκε πριν μερικές ημέρες από τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών έπειτα από πληροφορίες που έφθασαν στην υπηρεσία από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 11μελης οργάνωση είχε εδραιωθεί στον ελλαδικό χώρο και κινούνταν μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας διακινώντας παράνομα όπλα και ναρκωτικά. Οι «δουλειές» μάλιστα πήγαιναν τόσο καλά που οι δράστες είχαν δαπανήσει μεγάλα χρηματικά ποσά για πολυτελείς κατοικίες, διαμονή σε υπερλουξ ξενοδοχεία καθώς και για ρολόγια Rolex.

Πιο συγκεκριμένα, από τα στοιχεία που συλλέχθηκαν προέκυψε πως στο όνομα ενός εκ των μελών είχαν ενοικιαστεί δύο κατοικίες, μία στην περιοχή της Δάφνης και μία στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη όπου φιλοξενούνταν μέλη της συμμορίας. Επιπλέον η οργάνωση μίσθωνε και δεύτερη κατοικία στο Πόρτο Ράφτη ενώ τις τελευταίες δύο μέρες ένας εκ των δραστών που αναζητούνταν διεθνώς είχε κρυφτεί σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Ανάβυσσο, με έμπιστα μέλη της συμμορίας.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση τα 11 μέλη της οργάνωσης συνελήφθησαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν μεταξύ άλλων πέντε ρολόγια Rolex, ένα Patek Philippe και περισσότερα από 80.000 ευρώ. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ένας 25χρονος, διεθνώς διωκόμενος για ναρκωτικά.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καλεί σε επανεξέταση του αιτήματός για το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-«Δεν είμαι καθαιρεμένος, ούτε σε αργία»
ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί καλοκαιριάτικα στα ορεινά-Ξαφνική καταιγίδα στην επαρχία Λεμεσού
Συναγερμός για ακραία ζέστη στην Ευρώπη-Τι είναι ο θερμικός θόλος
Αναζητά τρία πρόσωπα για κλοπές η Αστυνομία (pics)
«Δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω την ηγεσία» διευκρινίζει ο Αναστασιάδης-«Δεν θα διστάσω να είμαι αυστηρότερος»
«Ο δικαστής με τη 19χρονη Βρετανίδα επικρίθηκε έντονα για το εσφαλμένο της απόφασης και πήρε προαγωγή»
Συγκλονίζουν οι λεπτομερείες για το παιδί 22 μηνών στη Λεμεσό-«Η μητέρα το έβαλε στο μπάνιο με ζεστό νερό»
Με δόσεις τα ευρήματα για το Κράτος Μαφία-«Ανακριβείς και παραπλανητικές» απαντά η Αρχή στις πληροφορίες για το πόρισμα
Εξοργισμένη η Κυβέρνηση με το podcast Φειδία με Τατάρ-«Προσπάθεια εργαλειοποίησης από το ψευδοκράτος»
Δεκάδες νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Κάλεσμα Τραμπ σε Χαμάς να συμφωνήσει σε 60ήμερη εκεχειρία