Προς τέλη Δεκεμβρίου η διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας

Τέλη Δεκεμβρίου αναμένεται να γίνει η καθιερωμένη διανομή τροφίμων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης του.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «για τα Χριστούγεννα η διανομή τροφίμων στους κατόχους κάρτας (δικαιούχους) του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα γίνει τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου μεταξύ των ωρών 08.00 – 09.30 το πρωί».

Για την Πρωτοχρονιά, η διανομή του πακέτου θα γίνει την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου μεταξύ των ωρών 08.00  – 09.30 το πρωί.  

Ο Δήμος Λάρνακας «εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους παραγωγούς και προμηθευτές που προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης καθώς και τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, για την ανιδιοτελή προσφορά τους».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σημαντική η δικοινοτική συνεργασία για το περιβάλλον-«Ξεκινάει εκστρατεία αναγνώρισης των προβλημάτων»
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Το ΚΕΒΕ καταδικάζει τα απεργιακά μέτρα στα ξενοδοχεί-Ζητά πρωτοβουλίες από τον υπουργό Εργασίας
Υπ. Παιδείας: Η κατοχή είναι η τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού
Ευχαριστίες Μποτσουάνα για μεγάλη αποστολή φαρμάκων από την Κύπρο
Πώς απαντά η Υπ. Ασύλου για την «Ομάδα Σύροι στην Κύπρο»-«Αποτελείται από δημόσιο υπάλληλο»
Στο 80%-85% η πληρότητα των ξενοδοχείων τον Ιούλιο
Τελεσίγραφο από ξενοδοχοϋπαλλήλους προς εργοδότες-Εφαρμογή συμφωνίας για συλλογικές συμβάσεις ή λήψη μέτρων
Τελεσίγραφο ενός μηνός από τους μεταφορείς Α’-Ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις
Καθυστερήσεις στην εξέταση εξασφάλισης άδειας οδήγησης-Επτά μήνες στη Λευκωσία, ξεπερνά τον ένα χρόνο στη Λεμεσό