Προς τέλη Δεκεμβρίου η διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας

Τέλη Δεκεμβρίου αναμένεται να γίνει η καθιερωμένη διανομή τροφίμων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης του.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «για τα Χριστούγεννα η διανομή τροφίμων στους κατόχους κάρτας (δικαιούχους) του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα γίνει τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου μεταξύ των ωρών 08.00 – 09.30 το πρωί».

Για την Πρωτοχρονιά, η διανομή του πακέτου θα γίνει την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου μεταξύ των ωρών 08.00  – 09.30 το πρωί.  

Ο Δήμος Λάρνακας «εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους παραγωγούς και προμηθευτές που προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης καθώς και τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, για την ανιδιοτελή προσφορά τους».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο
Τουλάχιστον 38 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας
Σε συμμετοχή όλων για επίλυση του υδατικού καλεί η Παναγιώτου
Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»
Πρωτοβουλία για ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο συνυπέγραψε η Κύπρος
ΒΙΝΤΕΟ: Εξερράγη το ηφαίστειο Φουέγκο στη Γουατεμάλα-700 άνθρωποι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν
Η κυβέρνηση Τραμπ προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να κλείσει το υπουργείο Παιδείας
Τραγωδία στην Σκιάθο-Νεκρή τουρίστρια ανήμερα των γενεθλίων της
Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας