Ιδιοκτήτης αυτοκινήτου κατήγγειλε την κλοπή του και συνελήφθη γιατί βρέθηκε να το... οδηγάει στην Ελλάδα

Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου προχώρησαν αστυνομικοί στα Ιωάννινα όταν διαπίστωσαν ότι είχε καταγγείλει ψευδώς την κλοπή του οχήματός του.

Ο θρασύς ιδιοκτήτης για τον οποίο, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ήθελε να πάρει αποζημίωση για κλοπή, εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου να οδηγάει το ΙΧ στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του οχήματος μετά από καταγγελία που είχε υποβάλει λίγο νωρίτερα!

Σε βάρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταγγελία

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη χθες (28-12-2024) το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταγγελία.

Ειδικότερα, νωρίτερα ο κατηγορούμενος είχε καταγγείλει στην παραπάνω υπηρεσία ότι άγνωστοι είχαν αφαιρέσει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ημέρας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο σε σημείο της πόλης.

Μετά την υποβολή της καταγγελίας και στο πλαίσιο αναζητήσεων για την ανεύρεσή του, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται σε περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων και κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε αυτό επέβαινε ως οδηγός ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι σκοπός της καταγγελίας τού συλληφθέντος ήταν η είσπραξη της αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρεία για την κλοπή του οχήματός του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μικροί, αλλά επιφανειακοί σεισμοί στο Χαλάνδρι αναστάτωσαν την Αθήνα

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google