ΒΙΝΤΕΟ: Τρομακτικές στιγμές σε προσγείωση αεροσκάφους της Air Canada-Πήρε φωτιά ένα από τα φτερά

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτής της Air Canada κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Χάλιφαξ τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Κύπρου).

Όπως φαίνεται σε βίντεο που ανήρτησαν επιβάτες στα social media, το ένα από τα φτερά πήρε φωτιά λόγω της τριβής του με τον διάδρομο προσγείωσης καθώς υπήρξε βλάβη στο σύστημα του αεροπλάνου.

«Το αεροπλάνο έγειρε περίπου 20 μοίρες στα αριστερά και ενώ συνέβη αυτό ακούσαμε έναν μεγάλο θόρυβο καθώς το φτερό άρχισε να σέρνεται στον διάδρομο προσγείωσης» περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία η επιβάτης της πτήσης 2259, Νίκι Βάλενταϊν μιλώντας στο CBC News.

Σύμφωνα με την ίδια, το αεροπλάνο κινήθηκε με τον τρόπο αυτό για ένα «σεβαστό» μήκος καθώς οι πιλότοι προσπαθούσαν να το ακινητοποιήσουν.

«Το αεροπλάνο ταραζόταν αρκετά και είδαμε φωτιά στην αριστερή πλευρά και καπνό στα παράθυρα» πρόσθεσε.

Οι επιβάτες του αεροπλάνου εκκενώθηκαν με ασφάλεια, εξετάστηκαν από γιατρούς και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πληροφορία για κάποιον τραυματία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια θα κοστίσει στο Κίεβο για να ανοικοδομηθεί από τον πόλεμο
Ο Νετανιάχου είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί το τέλος του πολέμου στη Γάζα αλλά υπό προϋποθέσεις
Ούρσουλά για την απόρριψη μομφής: H ΕΕ χρειάζεται δύναμη, όραμα και ικανότητα δράσης
Ο Πούτιν αναβιώνει τα Γκούλαγκ-Η Δούμα υπερψήφισε την επαναλειτουργία τους υπό την FSB
Δεν επιτεύχθηκε πρόοδος για μια ειρηνευτική συμφωνία Αζερμπαϊτζάν-Αρμενία
Ζητά αποζημιώσεις από τη Ρωσία για την κατάρριψη του αεροσκάφους MH17 η Αυστραλία
Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Οργή στη Βρετανία για τον Μακρον-Τον κατηγορούν για ασέβεια επειδή περπάτησε μπροστά από τον Κάρολο
Nέες ρωσικές επιθέσεις σε περιοχές του Κιέβου-Τραυματίστηκαν πολίτες, έτρεχαν στα καταφύγια
Η Λιβύη μετά τον Καντάφ-Η πτώση, ο εμφύλιος, η διχοτόμηση και ο Χαφτάρ