ΒΙΝΤΕΟ: Τρομακτικές στιγμές σε προσγείωση αεροσκάφους της Air Canada-Πήρε φωτιά ένα από τα φτερά

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτής της Air Canada κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Χάλιφαξ τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Κύπρου).

Όπως φαίνεται σε βίντεο που ανήρτησαν επιβάτες στα social media, το ένα από τα φτερά πήρε φωτιά λόγω της τριβής του με τον διάδρομο προσγείωσης καθώς υπήρξε βλάβη στο σύστημα του αεροπλάνου.

«Το αεροπλάνο έγειρε περίπου 20 μοίρες στα αριστερά και ενώ συνέβη αυτό ακούσαμε έναν μεγάλο θόρυβο καθώς το φτερό άρχισε να σέρνεται στον διάδρομο προσγείωσης» περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία η επιβάτης της πτήσης 2259, Νίκι Βάλενταϊν μιλώντας στο CBC News.

Σύμφωνα με την ίδια, το αεροπλάνο κινήθηκε με τον τρόπο αυτό για ένα «σεβαστό» μήκος καθώς οι πιλότοι προσπαθούσαν να το ακινητοποιήσουν.

«Το αεροπλάνο ταραζόταν αρκετά και είδαμε φωτιά στην αριστερή πλευρά και καπνό στα παράθυρα» πρόσθεσε.

Οι επιβάτες του αεροπλάνου εκκενώθηκαν με ασφάλεια, εξετάστηκαν από γιατρούς και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πληροφορία για κάποιον τραυματία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν-Ο Μόντι απειλεί με αντίποινα για την φονική επίθεση στο ινδικό Κασμίρ
«Δεν θα πρέπει να κατηγορηθούν μόνο επτά αλλά 107. Δεν εμπιστεύομαι την Νομική Υπηρεσία»
Σε λειτουργία η πλατφόρμα υποβολής στοιχείων στρατευσίμων της 2025 ΕΣΣΟ-Μέχρι πότε θα παραμείνει ανοικτή
Ζήτημα ημερών ο διορισμός της προσωπικής απεσταλμένης-Απαντά στον Ερντογάν η Κυβέρνηση
Πράσινο Υπουργικού για οριζόντια αύξηση των εισοδηματικών κριτηρίων στα σχέδια στέγασης του ΚΟΑΓ
Τα τελευταία λεπτά της ζωής του Πάπα και οι δύο «μυστικές» επεμβάσεις-Ο γιατρός του αφηγείται
Κουκουλοφόροι μπούκαραν στο σπίτι 40χρονου και του επιτέθηκαν με ρόπαλο και μαχαίρι
Ο Ζελένσκι επιστρέφει εκτάκτως στην Ουκρανία μετά τη νέα επίθεση στο Κίεβο
Μασκ και Μπέσεντ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια μπροστά στον Τραμπ-Φώναζαν στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου
Έντονη αντιπαράθεση Χαρτσιώτη με Δαμιανού-«Ο ίδιος υπουργός με το κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου για να ανάψουν φουκούδες»