Δύο συλλήψεις για την επίθεση ντελιβερά και φίλων του σε πελάτες-Δύο οι τραυματίες

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 23 και 25 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά μεταξύ άλλων, αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και ληστείας.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στις 26/12/2024, δύο πρόσωπα ηλικίας 34 και 25 ετών, την ίδια ημέρα δέχθηκαν επίθεση από διανομέα φαγητού, ο οποίος μαζί με άλλα τέσσερα πρόσωπα, τους κτύπησαν με ξύλα και πέτρες, προκάλεσαν ζημιές εντός της οικίας και έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τσαντάκι με μικρό χρηματικό ποσό.

Όπως ανέφεραν οι παραπονούμενοι ο διανομέας λίγο προηγουμένως τους παρέδωσε φαγητό που παρήγγειλαν, ωστόσο επειδή υπήρξε καθυστέρηση στην παράδοση, του έκαναν παρατήρηση. Στη συνέχεια, με την πάροδο 15 λεπτών, ο διανομέας επέστρεψε με άλλα τέσσερα πρόσωπα και τους επιτέθηκαν.

Οι δύο παραπονούμενοι μετέβηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και έλαβαν εξιτήριο. Ο 34χρονος έτυχε συρραφής τραύματος στο κεφάλι, ενώ ο 24χρονος φέρει κάταγμα στο χέρι και εκδορές στο κεφάλι και στα χέρια.

Οι δύο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής τους.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα μετά από σύγκρουση φορτηγού με δύο οχήματα στη Λεμεσό
Πλαστογράφησαν έγγραφα για να παραμείνουν στην Κύπρο-Έξι συλλήψεις
Εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμά της μετά από φωτιά στην Πάφο-Διασώθηκε μαζί με τον σκύλο της
Από Συλλούρη αλλά και βουλευτές δεχόταν τηλεφωνήματα ο τότε ΓΔ του ΥΠΕΣ για πολιτογραφήσεις-«Ζητούσαν επισπεύσεις»
Πρόστιμο 33 χιλ. ευρώ σε 48χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα-Εντοπίστηκαν από 800 κούτες (pics)
Δεν συμμετέχει σε κανένα πρόγραμμα της Κομισιόν για πρόληψη δασικών πυρκαγιών η Κύπρος
Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες Μάριος Δημητριάδης και άλλοι οκτώ για τα χρυσά διαβατήρια
Εγκαύματα υπέστησαν οι ένοικοι της οικίας που κάηκε στη Μαλούντα-Προσπαθούσαν να ετοιμάσουν φαγητό
Τέθηκε υπό κράτηση ο 35χρονος για την απόπειρα φόνου εναντίον δύο γυναικών σε φαρμακείο στην Πάφο
Επιδρομή σε νυχτερινό μαγαζί στην Αγία Νάπα-Δεν προέκυψαν στοιχεία για εμπορία προσώπων