Τουρκοκύπριοι πιάστηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας με 300 κούτες τσιγάρα-Κτασχέθηκαν από το Τελωνείο

Συνολικά 300 κούτες τσιγάρα, τα οποία φέρεται να ήταν αδασμοφορολόγητα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν την ημέρα των Χριστουγέννων, στις αποσκευές δύο επιβατών που θα αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων αναφέρεται ότι την Τετάρτη «25 Δεκεμβρίου, λειτουργοί του Τμήματος στο αεροδρόμιο Λάρνακας επέλεξαν για έλεγχο αποσκευών δύο Τουρκοκύπριους επιβάτες, οι οποίοι θα αναχωρούσαν από τη Λάρνακα με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο».

Κατά τον έλεγχο των τεσσάρων αποσκευών τους, «εντοπίστηκαν 300 κούτες των 200 τσιγάρων η κάθε μία (75 κούτες σε κάθε αποσκευή), οι οποίες δεν έφεραν τη σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αλλά ούτε και το χαρακτηριστικό ασφαλείας και το μοναδικό κωδικό ιχνηλασιμότητας, ενδείξεις ότι ήταν αδασμοφορολόγητα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η ποσότητα τσιγάρων κατασχέθηκε από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, ενώ οι επιβάτες συνελήφθησαν και παρουσιάστηκαν την επόμενη μέρα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης τους για τέσσερις μέρες».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων του Μαρί-«Ήταν όλα εγκληματικά και εσκεμμένα, ο πόνος και η απώλεια μένει»
Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ με παρέμβαση Μαυρίδη
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες για δήθεν χορηγία
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Πυρκαγιά από μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Γαλάτα
Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»