Βουλιάζουν τα ορεινά από τους εκδρομείς-Πυκνή τροχαία κίνηση προς Κακοπετριά

Πυκνή τροχαία κίνηση παρουσιάζεται στα ορεινά, αφού οι πολίτες εκμεταλλευόμενοι τη δημόσια αργία, αλλά και την έντονη χιονόπτωση στο Τρόοδος, εκδράμουν για στιγμές χαλάρωσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στον δρόμο Ακακίου - Κακοπετριάς. Οι Αρχές καλούν τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται πως οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους 4 τροχούς. Ανοικτοί αλλά με κατολισθήσεις πετρών και όγκων χώματος οι δρόμοι Κύκκου -Πεδουλά, Κάμπου – Ορκόντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραμυθένιες εικόνες από το Τρόοδος-Στα λευκά η οροσειρά μετά την έντονη χιονόπτωση (vid&pics)

Πάντως, στο Τρόοδος καταγράφηκαν εντυπωσιακές εικόνες, λόγω της πτώσης χιονιών, καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, που έντυσε την οροσειρά στα λευκά.

Από βίντεο και φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η εντυπωσιακή εικόνα που έχει σχηματιστεί, από τη χιονόπτωση. Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 3 εκατοστά.

Δειτε Επισης

Προσπάθησαν να ξεχελάσουν 62χρονο που προσπαθούσε να πωλήσει την φωτογραφική του μηχανή
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου
Χάθηκαν από την Πέμπτη τα ίχνη της 20χρονης Λιάνας στη Λεμεσό (pic)
Τυχαίος έλεγχος σε φορτίο στη Λεμεσό οδήγησε σε κατάσχεση χιλιάδων πυροτεχνημάτων και Labubu (pics)
Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό
Εκκενώθηκε πολυκατοικία στην Παλουριώτισσα μετά από πυρκαγιά-Στο νοσοκομείο ένοικος που εισέπνευσε καπνό
Η δεύτερη χώρα με τον μεγαλύτερο υπερπληθυσμό στις φυλακές η Κύπρος-Τι καταγράφει η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης
Κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Al Jazeera o Πετρίδης-Εγκρίθηκαν 27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις κατά τη θητεία του
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 18χρονου καταζητούμενου από το θανατηφόρο στη Λεμεσό (pic)
Μείωση 86% των παράτυπων αφίξεων στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια-Στα χαμηλά και οι αιτήσεις ασύλου