Βίντεο από την καμπίνα του αεροσκάφους πριν και μετά τη συντριβή-Συγκλονιστικές στιγμές

Τις στιγμές που έζησαν οι επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφους των Αερογραμμών του Αζερμπαϊτζάν, λίγο πριν αυτό συντριβεί κοντά στην πόλη Ακτάου του Καζακστάν, κατάφερε να «αιχμαλωτίσει» στο κινητό του τηλέφωνο ένα από αυτούς.

Το σχετικό βίντεο έχει ήδη κυκλοφορήσει στα social media και παρουσιάζει ζημιές που έχουν σημειωθεί - για άγνωστους ως τώρα λόγους - μέσα στην καμπίνα, ενώ έχουν απελευθερωθεί και οι μάσκες οξυγόνου.

Ένα άλλο βίντεο που επίσης κυκλοφορεί, φέρεται να το έχει τραβήξει ένας από τους επιζώντες λίγα δευτερόλεπτα μετά τη συντριβή και παρουσιάζει επιβάτες να προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από τα συντρίμμια.

Στο μεταξύ, οι περισσότεροι από τους επιβάτες που κατάφεραν να επιζήσουν της συντριβής, βρίσκονταν στην ουρά του αεροπλάνου, μετέδωσε το πρακτορείο «24.kg» του Κιργιστάν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, 16 επιβάτες που βρίσκονταν στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου εκτοξεύτηκαν έξω αμέσως μετά τη σύγκρουση με το έδαφος. Αυτοί που κάθονταν στο κέντρο, σκοτώθηκαν μέσα στην καμπίνα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Θρίλερ για γερά νεύρα οι συνομιλίες στο Ουκρανικό-«Η Ρωσία δεν είναι σοβαρή»
Το «φιάσκο» στην Τουρκία και οι ειρωνικές εκατέρωθεν δηλώσεις-Τα σενάρια για τις συνομιλίες
Στον αέρα οι συζητήσεις στην Τουρκία-«Ο Ζελένσκι δεν θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη»
Υποβαθμίζει τις συνομιλίες στην Τουρκία ο Τραμπ-«Δεν θα συμβεί τίποτα μέχρι να συναντηθώ με τον Πούτιν»
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στο Ικόνιο της Τουρκίας-Έγινε αισθητός μέχρι την Άγκυρα
Θρίλερ με τις συνομιλίες για το Ουκρανικό-Από τον «Πρόεδρο κλόουν» στην αντιπροσωπεία «παρωδία»
Το Κίεβο θα αποφασίσει τα βήματα του μετά τη συνάντηση με Ερντογάν
Aναβλήθηκαν για τις επόμενες ώρες οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας με πρωτοβουλία Ερντογάν
Ξεκινούν οι πρώτες συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας μετά από τρία χρόνια-Ποιοι εκπροσωπούν την κάθε πλευρά
Ο Τραμπ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία αν υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις