Έκλεισαν ραντεβού για να αγοράσει κρυπτονομίσματα και τελικά τον λήστεψαν-Στο νοσοκομείο 32χρονος

Ληστεία σε βάρος 32χρονου, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Λεμεσό, από δύο πρόσωπα, οι οποίοι τον παγίδευσαν για να αγοράσει κρυπτονομίσματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 14:30, 32χρονος αλλοδαπός βρισκόταν σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό και ανέμενε άγνωστά του πρόσωπα, με τα οποία είχε δώσει ραντεβού, για να αγοράσει κρυπτονομίσματα. Σε κάποια στιγμή, θεάθηκαν δύο άνδρες, επίσης αλλοδαποί, οι οποίοι τον προσέγγισαν και ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο κεφάλι.

Στη συνέχεια ο ένας από τους άγνωστους άρπαξε μεγάλο χρηματικό ποσό, για το οποίο γίνονται έρευνες ως προς το τελικό ποσό που κλάπηκε και τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 32χρονος κατάφερε να ακινητοποιήσει τον δεύτερο ύποπτο και κάλεσε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Δύναμης, τα οποία συνέλαβαν τον ύποπτο, ενώ ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης, ο οποίος καταζητείται.

Ο 32χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος προς Λεμεσό μετά από σχεδόν δέκα ώρες ταλαιπωρίας
Ατελείωτες ουρές στον αυτοκινητόδρομο εξαιτίας του τρομερού ατυχήματος
Ψηλά στην ΕΕ η Κύπρος το 2024 στις επιστροφές μεταναστών σε τρίτες χώρες σε απόλυτους αριθμούς
Οι Αρχές εκφράζουν φόβους πως η σορός του μικρού Εμίλ είχε μπει σε καταψύκτη για αρκετό καιρό
Σφοδρή επίθεση Λετυμπιώτη σε δύο μέτωπα-«Διαφωνεί η ηγεσία του ΔΗΣΥ με αποφάσεις του ΔΗΣΥ»
Αυτόν εξακολουθεί να αναζητεί η Αστυνομία για τα ρόπαλα στο Στέλιος Κυριακίδης
Άφησαν τον Άγιο Φίλωνα αφύλαχτο στα κατεχόμενα και τουρίστες κλέβουν ψηφίδες από τα μωσαϊκά
Με ενστάσεις και τεχνικά προβλήματα συνεχίστηκε η δίκη για Al Jazeera-Αναβλήθηκε η κατάθεση μάρτυρα
Ανέπεμψε στη Βουλή το Νόμο για τους χρονοδιακόπτες στα φώτα τροχαίας ο Πρόεδρος-Πυρά ΑΚΕΛ σε Κυβέρνηση
Ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης καταγγέλλει την κακομεταχείριση των φοιτητών που συνελήφθησαν στις διαδηλώσεις