Φωτιά από σόμπα στο σπίτι ηλικιωμένης στη Λεμύθου-Επεκτάθηκε και σε δεύτερη οικία, προκλήθηκαν ζημιές

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε οικία ηλικιωμένης στο χωριό Λεμύθου, η οποία επεκτάθηκε και σε διπλανό σπίτι, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε οικία στην Λεμύθου, με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα να σπεύδουν στο σημείο.

Η οικία, όπως ανέφερε ο κ. Κεττής, ήταν ισόγεια με στέγη από τσίγκους επενδυμένους σε ξύλινα δοκάρια, μέρος της οποίας κατέρρευσε ενώ στη συνέχεια η φωτιά επεκτάθηκε σε διπλανή οικία που είχε συνοχή.

Η ένοικος που βρισκόταν εντός της φλεγόμενης, εξήλθε με ασφάλεια πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά φαίνεται να προκλήθηκε από σόμπα που υπήρχε εντός της οικίας. Αυτή τη στιγμή, λόγω των εκτεταμένων ζημιών που υπέστησαν οι δύο οικίες, γίνονται διευθετήσεις για τη φιλοξενία τόσο της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας, όσο και των άλλων οχτώ προσώπων που διέμεναν στο δεύτερο σπίτι που επηρεάστηκε.

Τα αίτια παραμένουν αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής και θα εξεταστούν αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τρέχουν να προλάβουν το Πάσχα για την ψήφιση του Νομοσχεδίου για λαμπρατζιές-«Υπάρχουν προβλήματα»
Μεταξύ πλεονεκτημάτων και αδυναμιών κάνει απολογισμό ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Γονείς καταγγέλλουν αδικαιολόγητη αύξηση διδάκτρων σε ιδιωτικά σχολεία-Ζητά εξηγήσεις η Βουλή
Καταγγέλλουν λαθρεμπόριο φθαρτών που βαφτίζονται κυπριακά οι γεωργοί-Έρευνα για αποθήκη στη Λευκωσία
Οικογένεια έχασε το επίδομα τέκνου επειδή ήταν στο εξωτερικό για λόγους υγείας-Αδήριτη ανάγκη για αλλαγή
Εκτός της ευρωπαϊκής γραμμής για την Ουκρανία ο Φειδίας-«Έσιετε λίον αίμα στα σιέρκα σας»
Χιλιάδες τα πυροτεχνήματα, καπνογόνα και φωτοβολίδες στην κατοχή του 32χρονου στη Λεμεσό
Επαναφέρουν τις πληροφορίες και τη βοήθεια στην Ουκρανία οι ΗΠΑ-Έτοιμο το Κίεβο για εκεχειρία
Μία σύλληψη για τη σύγκρουση πλοίων στη Βόρεια Θάλασσα-Ένας ναύτης θεωρείται νεκρός
Ο πατέρας του ενός ισοβίτη αγόρασε τα κινητά που έκρυβε το ψυγείο, παρέδωσε το τιμολόγιο-Νομική μάχη για την κράτηση του