Φωτιά από σόμπα στο σπίτι ηλικιωμένης στη Λεμύθου-Επεκτάθηκε και σε δεύτερη οικία, προκλήθηκαν ζημιές

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε οικία ηλικιωμένης στο χωριό Λεμύθου, η οποία επεκτάθηκε και σε διπλανό σπίτι, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε οικία στην Λεμύθου, με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα να σπεύδουν στο σημείο.

Η οικία, όπως ανέφερε ο κ. Κεττής, ήταν ισόγεια με στέγη από τσίγκους επενδυμένους σε ξύλινα δοκάρια, μέρος της οποίας κατέρρευσε ενώ στη συνέχεια η φωτιά επεκτάθηκε σε διπλανή οικία που είχε συνοχή.

Η ένοικος που βρισκόταν εντός της φλεγόμενης, εξήλθε με ασφάλεια πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά φαίνεται να προκλήθηκε από σόμπα που υπήρχε εντός της οικίας. Αυτή τη στιγμή, λόγω των εκτεταμένων ζημιών που υπέστησαν οι δύο οικίες, γίνονται διευθετήσεις για τη φιλοξενία τόσο της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας, όσο και των άλλων οχτώ προσώπων που διέμεναν στο δεύτερο σπίτι που επηρεάστηκε.

Τα αίτια παραμένουν αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής και θα εξεταστούν αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άρχισαν τα ψώνια για το Πασχαλινό τραπέζι οι καταναλωτές-«Ίσως προκύψει θέμα επάρκειας του αρνιού»
Ζήτησε εξηγήσεις για τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας με ναζιστικό χαιρετισμό η Λοϊζίδου-Αναμένει απαντήσεις
Από την Ουάσινγκτον στη Λευκωσία-Οι δασμοί στα φάρμακα και πόσο επηρεάζεται η Κύπρος
Ενώπιον της Βουλής τα προβλήματα με την ανακύκλωση-«Το πρόβλημα θα επεκταθεί και άλλο»
Οι διαδηλώσεις στα κατεχόμενα, η κοσμοθεωρία της κοσμικότητας και η επιβολή της Τουρκίας στους Τ/κ
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές μετά το φοβερό τροχαίο στην Ελλάδα-Εικόνες καταστροφής και πανικού
Καταγγέλλει με βίντεο το Ισραήλ η Χαμάς-«Η ηγεσία του υπέγραψε την απόφαση να εκτελεστούν οι όμηροι»
Συνάντησε και τον ΥΠΕΞ της Ουγγαρίας ο Κόμπος-Στο επίκεντρο Κυπριακό και εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Έγινε... Τούρκος ο Τατάρ για το ράπισμα από χώρες της Κεντρικής Ασίας-«Να προσέξουν τις σχέσεις με τους Ε/κ»