Πυρκαγιά σε Δομή Ανηλίκων, απομακρύνθηκαν 22 άτομα-Ζημιές σε γραφείο και στον εξοπλισμό του

Πυρκαγιά ξέσπασε σε Δομή Ανηλίκων τα ξημερώματα της Παραμονής Χριστουγέννων, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές. Από τη Δομή απομακρύνθηκαν 22 άτομα, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε γραφείο και τον εξοπλισμό του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, γύρω στις 3:40 τα ξημερώματα, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε γραφείο της Δομής Ανηλίκων στη Λάρνακα. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής και διαπιστώθηκε πως η πυρκαγιά ήταν σε γραφείο στον πρώτο όροφο, ενώ για την κατάσβεσή της έγινε χρήση πυροσβεστήρων από το προσωπικό.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής προχώρησαν σε τελική κατάσβεση και έλεγχο του εξαερισμού του κτιρίου, με χρήση αναπνευστικών συσκευών. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο γραφείο και τον εξοπλισμό του, ενώ η Δομή επηρεάστηκε από τους καπνούς και εκκενώθηκε προληπτικά. Στο χώρο υπήρχαν 20 τρόφιμοι και δύο άτομα του προσωπικού.

Από τον έλεγχο, εντοπίστηκε άτομο σε κατάκλιση στον δεύτερο όροφο, το οποίο οδηγήθηκε σε ασφαλές σημείο. Ο κ. Κεττής διευκρίνισε ότι το άτομο δεν διέτρεξε κανένα κίνδυνο.

Δειτε Επισης

Ενίσχυση της συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στην επίσκεψη Αρχιπύραρχου στην Αθήνα
Χειροπέδες σε ανήλικο για το ξύλο και τις μολότοφ στην Πάφο
Άλλαξε πέντε δικηγόρους ο χάκερ στη δίκη για Περικλέους και τελικά... συνήγορος υπεράσπισης του εαυτού του
Δημιουργήθηκε μεγαλύτερο δίκτυ προστασίας κατά της παιδικής πορνογραφίας με ΑΙ
Κρουασάν και καφέδες στο κελί κατάδικου, του καταλογίζει μεταπωλήσεις δεύτερος-Από τον Φεβρουάριο η καταγγελία
Μετά το Πάσχα τελικά στην Ολομέλεια η πρόταση για τις ανακλήσεις οχημάτων
Δεν πήραν πειστικές απαντήσεις για τη μη εφαρμογή του διατάγματος στην Ορόκλινη οι βουλευτές-Διαπίστωσαν απουσία του κράτους
Τον έστειλαν στο νοσοκομείο και μετά έριξαν μολότοφ στην πολυκατοικία του, λόγω διαφωνίας για τροχαίο
Το Εφετείο αύξησε ποινή από τρεις μήνες σε τρία χρόνια σε υπόθεση πλαστογραφίας
Πάει Ολομέλεια αλλά με αστερίσκο η πρόταση για ανακλήσεις οχημάτων-Πρόβλημα οι μεταβιβάσεις μεταξύ ιδιωτών