Δίνει μάχη για τη ζωή ο 52χρονος που υπέστη εγκαύματα από πυρκαγιά στη Λευκωσία-Ψάχνουν τα αίτια της φωτιάς

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, άντρας ηλικίας 52 ετών ο οποίος υπέστη σοβαρά εγκαύματα από φωτιά στην εγκαταλελειμμένη οικία όπου βρισκόταν χθες βράδυ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 10.00 χθες βράδυ, ο 52χρονος βρισκόταν μαζί με δύο άλλα πρόσωπα σε εγκαταλελειμμένη οικία στη Λευκωσία, όπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εκδηλώθηκε φωτιά, με αποτέλεσμα ο 52χρονος να υποστεί σοβαρά εγκαύματα.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), Χαράλαμπος Χαριλάου, ανέφερε πως ο 52χρονος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ σήμερα αναμένεται να συνεχιστούν οι εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτιά της.

cats3

Την υπόθεση διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Ομορφίτας.

Σε ανάρτησή του στα ΜΚΔ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής αναφέρει ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε εγκαταλειμμένο διώροφο κτίριο στην Παλουριώτισσα κι από την φωτιά, το διαμέρισμα στον πρώτο όροφο με το περιεχόμενο του υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Από την θερμότητα και τον καπνό, προσθέτει, ζημιές υπέστη ολόκληρο το κτίριο. «Στην είσοδο του κτιρίου βρέθηκε άτομο με εγκαύματα  το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π του νοσοκομείου Λευκωσίας» συμπληρώνει.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το άτομο εκεί διερευνά η Αστυνομία, σημειώνει ο κ. Κεττής προσθέτοντας ότι κατόπιν πληροφοριών ότι στο κτίριο υπήρχαν ακόμα δυο άτομα, έγινε έρευνα από μέλη της Πυροσβεστικής, «ευτυχώς χωρίς να εντοπιστεί κανένας» καθώς «φίνεται ότι εξήλθαν του κτιρίου με ασφάλεια».

cats_r3sibw0.width-800

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών σύμφωνα με τον κ. Κεττή.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας αναφέρει επίσης ότι η Πυροσβεστική το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 38 περιστατικά, 23 πυρκαγιές και 15 ειδικές εξυπηρετήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Μετά το ψευδοκράτος και η Τουρκία καταγγέλλει ΚΔ και Ελλάδα για ισχυριζόμενες «παραβιάσεις εναέριου χώρου»
Κηδεύεται ο Χασάν Νασράλα-Χιλιάδες άνθρωποι με φωτογραφίες και σημαίες στα περίχωρα της Βηρυτού
Φρίκη στην Ινδία-Συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες και άγνωστοι βίαζαν 13χρονη επί πέντε χρόνια
Οι Γερμανικές εκλογές βάζουν τέλος στα ταμπού-Ποιες προκλήσεις θα αντιμετωπίσει η νέα Κυβέρνηση
Τιμήθηκαν οι ήρωες του Αγίου Βασιλείου-«Ζωντανό μέρος της ταυτότητάς μας, κομμάτι της ιστορίας»
Προσβλέπει σε διεύρυνση οριζόντων ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο ο ΠτΔ-«Σημαντικό βήμα οι δύο συμφωνίες»
Στιγμές τρόμου για 68χρονο-Του έστησε καρτέρι κουκουλοφόρος και τον λήστεψε
Ξεκάθαρο μήνυμα Γεραπετρίτη για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου-«Θα συνεχίζει κανονικά»
Ψηλή η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας το Σάββατο-Μέχρι την Πέμπτη στην Κύπρο η Coral
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του