Χειροπέδες σε 57χρονο-Οδηγούσε μεθυσμένος και συγκρούστηκε μετωπικά με περιπολικό στη Λεμεσό

Στη σύλληψη ενός προσώπου, 57 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 57χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στον δρόμο Αρακαπά – Καλού Χωριού, όταν, σε κάποιο σημείο, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί μετωπικά με περιπολικό της Αστυνομίας.

Από τη σύγκρουση, ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά , ενώ ο 57χρονος οδηγούσε με 107 mg αντί για 22 mg, που είναι το όριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Το ΝΑΤΟ δεσμεύεται να επενδυθεί το 5% του ΑΕΠ σε αμυντικές δαπάνες ως το 2035
Πήρε για τα καλά την ανιούσα ο υδράργυρος-Κίτρινη προειδοποίηση από Μετεωρολογική, κόκκινη από το Τμήμα Δασών
ΒΙΝΤΕΟ: Σε κινητοποίηση οι Αρχές-Ξέσπασε πυρκαγιά κοντά στο Λιμάνι Λεμεσού
Η Λιβύη υπέγραψε συμφωνία με την Τουρκία για σεισμικές έρευνες σε τέσσερις θαλάσσιες περιοχές
Βολές κατά Αρχηγού από Αριστοτέλους, έδειξε επιλεκτικότητα από Λαμπριανίδου-«Λένε για έγγραφο του 1978 που εγώ μόλις είχα περπατήσει...»
Τους ανέκοψαν για ναρκωτικά και έσπρωξαν τους αστυνομικούς-Είχαν σακουλάκι με κάνναβη και τσεκούρι
Δεκάλεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Χάγη
Ολοκληρώθηκε συζήτηση για εθελοντική αποποίηση επαγγέλματος από αξιωματούχους-«Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση»
Καταγγέλλει «δυσμενή διάκριση μαθητών» ο Σύνδεσμος για Δυσλεξία-Έστειλε επιστολή στο ΥΠΑΝ
ΒΙΝΤΕΟ: Νταλίκα κρέμεται στο κενό μετά από κατάρρευση γέφυρας στην Κίνα λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων