Χειροπέδες σε 57χρονο-Οδηγούσε μεθυσμένος και συγκρούστηκε μετωπικά με περιπολικό στη Λεμεσό

Στη σύλληψη ενός προσώπου, 57 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 57χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στον δρόμο Αρακαπά – Καλού Χωριού, όταν, σε κάποιο σημείο, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί μετωπικά με περιπολικό της Αστυνομίας.

Από τη σύγκρουση, ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά , ενώ ο 57χρονος οδηγούσε με 107 mg αντί για 22 mg, που είναι το όριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Νέες ισραηλινές επιθέσεις στο κέντρο της Δαμασκού-Αναφορές για χτυπήματα στο Προεδρικό Μέγαρο (vids)
ΒΙΝΤΕΟ: Το ισραηλινό χτύπημα στη Δαμασκό σε live μετάδοση από τηλεοπτικά κανάλια
Απορρίφθηκε η έφεση του ΥΠΑΝ για διαδοχικές ετήσιες συμβάσεις παροχής υπηρεσιών
Πάνω από 500 οι αδειοδοτημένες δομές προσχολικής ηλικίας στους καταλόγους ΥΚΕ
Ισραηλινή επίθεση στη Δαμασκό-Για κτύπημα στο Αρχηγείου του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Συρίας κάνουν λόγο οι IDF
Καλή ευκαιρία θεωρεί την πολυμερή η Αννίτα για να προβληθούν οι θέσεις μας υπέρ της επανέναρξη-«Η μόνη που πρέπει να εκτίθεται είναι η Τουρκία»
Ποινή φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών στον Ιμάμογλου αλλά όχι πολιτική απαγόρευση
Παραπέμπει σε Ήλιος, Μαρί και Συνεργατισμό για το πόρισμα ΤΑΚΑΤΑ το Άλμα-«Η κρατική αδράνεια σκοτώνει»
Διευκρινίσεις από Τμήμα Αλιείας-«Μόνο ένα περιστατικό ρύπανσης από πετρελαιοειδή σε θάλασσα της Λεμεσού»
Συνεχίζονται οι απάτες με δήθεν πληρωμή εξωδίκων-Απέσπασαν 14 χιλιάδες από 32χρονη