Ίλον Μασκ για μακελειό στο Μαγδεμβούργο: «Να παραιτηθεί άμεσα ο Σολτς, ανίκανος και ηλίθιος»

Να παραιτηθεί άμεσα, κάλεσε σήμερα τον Γερμανό Καγκελάριο, Όλαφ Σολτς, μετά την φονική επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Μαγδεμβούργου στη Γερμανία.

«Ο Σολτς πρέπει να παραιτηθεί άμεσα», ανέφερε ο Μασκ σε ανάρτησή του στο X, προσθέτοντας τον βαρύ χαρακτηρισμό: «Ανίκανος ηλίθιος» για τον Γερμανό Καγκελάριο.

Αναταράξεις στο Βερολίνο από την στήριξη Μασκ στο ακροδεξιό AfD

Την αντίδραση του Όλαφ Σολτς προκάλεσε ο χαρακτηρισμός από τον αμερικανό δισεκατομμυριούχο Ίλον Μασκ, του ακροδεξιού κόμματος AfD ως «σωτήρα» της Γερμανίας.

Ο Γερμανός καγκελάριος, απάντησε στον Ίλον Μασκ, που ετοιμάζεται να ενταχθεί στην κυβέρνηση του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ότι υπάρχει ελευθερία γνώμης, η οποία ισχύει βεβαίως και για τους δισεκατομμυριούχους, ακόμη και αν κάνουν λάθος.

Αντίθετα, η αρχηγός και υποψήφια καγκελάριος της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) Αλίς Βάιντελ εξέφρασε την ικανοποίησή της για την στήριξη που έλαβε νωρίτερα σήμερα από τον Ίλον Μασκ.

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 38 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας
ΒΙΝΤΕΟ: Εξερράγη το ηφαίστειο Φουέγκο στη Γουατεμάλα-700 άνθρωποι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν
Η κυβέρνηση Τραμπ προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να κλείσει το υπουργείο Παιδείας
Πώς από δύο καλοί φίλοι Τραμπ-Μασκ κατέληξαν εχθροί
Συνελήφθη 14χρονος ως ύποπτος για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης στη Γερμανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονιστικές εικόνες από την επίθεση με drones σε διυλιστήριο στην πόλη Ένγκελς
Πώς ο καβγάς Μασκ-Τραμπ απειλεί να εκτροχιάσει το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ
Ουκρανική αντεπίθεση στη Ρωσία-Drones χτύπησαν αποθήκη καυσίμων που τροφοδοτεί βομβαρδιστικά
Βρέθηκε αποκεφαλισμένη σε βαλίτσα συνοδός πολυτελείας στην Ιταλία-Συνελήφθη 32χρονος Ρουμάνος
Θυελλώδες «διαζύγιο» Μασκ και Τραμπ-Συνδέει τον Αμερικανό Πρόεδρο με τον Επστάιν ο επιχειρηματίας