Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο στη Λεμεσό που έκλεισε λόγω καραμπόλας

Δόθηκε στην κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, η οποία είχε κλείσει προσωρινά, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος της περιοχής Ακτή του Κυβερνήτη, μετά από σύγκρουση τριών διερχόμενων οχημάτων, που σημειώθηκε γύρω στις 4.00 το απόγευμα της Παρασκευής. Η κυκλοφορία συνεχίζει πλέον κανονικά.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Νωρίτερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας είναι γύρω στις 4.00 το απόγευμα της Παρασκευής, έκλεισε η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος της περιοχής Ακτή του Κυβερνήτη, όπου σημειώθηκε σύγκρουση τριών διερχόμενων οχημάτων.

Ένα από τα τρία εμπλεκόμενα στην οδική σύγκρουση οχήματα είχε ακινητοποιηθεί στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου, ενώ τα άλλα δύο οχήματα έχουν ήδη μετακινηθεί εκτός του δρόμου.

Δειτε Επισης

Απέρριψε την αίτηση των κοινοτήτων Μιτσερού για ασφαλτικότο Ανώτατο-Πίσω στο Πρωτοδικείο η υπόθεση
Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου-Ο ένας ανήλικος
Πάνω από 10 πυροβολισμούς κατά του οχήματος της 64χρονης-Στο μικροσκόπιο τα CCTV από την περιοχή
Δέσμευσε περιουσία δύο καταδικασθέντων για ναρκωτικά το Κακουργιοδικείο
Καταχωρείται η υπόθεση για την θανάτωση του καγκουρό-Στο κατηγορητήριο κι άλλα πρόσωπα εκτός από τον 36χρονο
Η «χαλαρότητα» στο ΚΕΠ και η κατάθεση Πετρίδη στο επίκεντρο της δίκης για Al Jazeera
Τέλος στις καταχρηστικές ρήτρες στις συμβάσεις δανείων-Όσα αλλάζουν
Κάθειρξη 16 ετών σε νεαρή που μετέφερε 40 κιλά ναρκωτικά στην Κύπρο (pics)
«Η αγάπη δεν φοβάται»-Καταδικάζει την ομοφοβική επίθεση σε βάρος 17χρονου η ACCEPT
Ένταση και διακοπή της συνεδρίας για Αμπράμοβιτς-Βολές κατά Σαββίδη, «δεν μυρίζεται τα νύχια της» είπε εκπρόσωπος του