Εξετάζει το πλήρες κείμενο της Συλλογικής Σύμβασης ο Σύνδεσμος Παραγωγών Έτοιμου Σκυροδέματος

Συνεδριάζει από τις 13:00 περίπου το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Παραγωγών Έτοιμου Σκυροδέματος και θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση των μελών του, προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματά τους.

Ο Σύνδεσμος συμφώνησε με την τελική πρόταση του Υπουργού, ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, ανέμενε να εξετάσει το πλήρες κείμενο της Συλλογικής Σύμβασης με τους νομικούς του συμβούλους, πριν την υπογράψει. Νωρίτερα, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Κυθραιώτης, είχε πει στο ΚΥΠΕ ότι δεν έχουν λάβει ακόμη τα σχετικά έγγραφα για να τα εξετάσουν με τους νομικούς τους συμβούλους.

Από την πλευρά του, από το Υπουργείο Εργασίας λέχθηκε στο ΚΥΠΕ ότι η συμφωνία που θα υπογραφεί στάλθηκε σε όλες τις πλευρές από το βράδυ του Σαββάτου, και ότι οι δύο πλευρές δεν καλούνται να υπογράψουν τη σύμβαση, αλλά τη συμφωνία, την οποία έχουν κάνει ήδη αποδεκτή και οι δύο πλευρές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απεβίωσε ο πατέρας του βουλευτή του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου
Τελέστηκε η κηδεία της μητέρας και των παιδιών στη Λεμεσό-«Να κρατήσουμε το φως που μας χάρισε η παρουσία τους»
BINTEO: Δείχνει τα δόντια της η Coral-Νυφάδες χιονιού και χαλάζι σε διάφορες περιοχές (Pics)
«Μάνα και γιοι, η μοίρα τους ένωσε στη ζωή και την αιωνιότητα»-Κηδεύτηκαν άλλοι τρεις ήρωες της εισβολής
Καταδικάζει τον τρόπο αντιμετώπισης και παράδοσης σορών ομήρων από Χαμάς το ΥΠΕΞ της Κύπρου
Στη Γερμανία ηπατολόγος από Κύπρο για εκπαίδευση
Πορτοκαλί προειδοποίηση για χαμηλές θερμοκρασίες, φθάνουν μέχρι και στους μείον έντεκα
Απάντηση Μιχαηλίδου για τις εκδρομές μαθητών στα κατεχόμενα-Ζητά παύση της το ΕΛΑΜ
Ο πατέρας του Κυπριανού για το θάνατο του παιδιού του στα Τέμπη-«Είχε κοκκινίλες στα χέρια του,μύριζε πολύ έντονα χημικά»
Η τελευταία πράξη του δράματος-Το ύστατο χαίρε στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό