Ένταση στη διαμαρτυρία για το σκυρόδεμα στην Κοκκινοτριμιθιά-Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας

Συμπλοκή σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Κοκκινοτριμιθιά, κατά τη διάρκεια της απεργίας στον τομέα του σκυροδέματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός προσώπου, το οποίο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απεργίας προκλήθηκε ένταση μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να τραυματιστεί στο πόδι από μπετονιέρα.

Στο σημείο κλήθηκαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο για μεταφορά του προσώπου που τραυματίστηκε, στο νοσοκομείο.

Ο τραυματίας έλαβε τις πρώτες βοήθειες και απολύθηκε.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΟΙΜΣΕΚ-ΣΕΚ, Στέλιος Τσιαπουτής, είπε στο ΚΥΠΕ, ότι έγιναν «κάποια μικροέκτροπα». Όπως είπε, σε μία εταιρεία σκυροδέματος χτυπήθηκε ένα συντεχνιακό στέλεχος που ήταν στον χώρο. «Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, πήγε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και έχει φύγει από το νοσοκομείο. Ήταν στραμπούληγμα του ποδιού», είπε.

Κληθείς να δώσει περεταίρω λεπτομέρειες, είπε ότι «μία μπετονιέρα κινήθηκε λίγο μπροστά-πίσω». Διευκρίνισε ότι ο οδηγός της μπετονιέρας ήταν εργαζόμενος, ο οποίος «είχε εντολή από τον εργοδότη του να κάνει αυτή τη δουλειά». Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων, είτε είναι οργανωμένοι, είτε δεν είναι.

«Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εντάσεις, δεν πρέπει να του δώσουμε περαιτέρω σημασία», είπε, προσθέτοντας ότι η ουσία είναι ότι αν ο Σύνδεσμος τάχιστα αποδεκτεί την τελική πρόταση εκ μέρους του Υπουργείου, «όπως εμείς αποδεχτήκαμε την πρόταση και υπογράψουμε το συντομότερο στο Υπουργείο, λύνεται το πρόβλημα, επιστρέφουμε όλοι στην κανονικότητα και δεν θα υπάρχουν ούτε έκτροπα, ούτε οτιδήποτε άλλο», είπε, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρέπει «να αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 100 φάκελοι με ελλείψεις στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών-Θα γίνει επανέλεγχος
Έρευνες της Αστυνομίας στη Λεμεσό μετά από πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο
Σ. Στεφάνου: Με καλή θέληση και με συγκεκριμένες θέσεις να προσέλθει στη Νέα Υόρκη η Ε/κ πλευρά
Ν. Παπαδόπουλος: Πρέπει να στηρίξουμε τον Πρόεδρο για να διεκδικεί και όχι να προτείνουμε υποχωρήσεις
Κύπρος και Γαλλία υπογράφουν αναβαθμισμένη στρατηγική εταιρική συμφωνία-Προανήγγειλε επίσκεψη Μακρόν ο Πρόεδρος
Αναμένει εισήγηση από Νομική Υπηρεσία για πολλαπλές συντάξεις ο ΠτΔ-«Η Βουλή επέλεξε κάτι διαφορετικό, απόλυτα σεβαστό»
Με εναλλακτικά σενάρια μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος-Ξεκάθαρος στόχος η επανέναρξη συνομιλίων
Πρώην αστυνομικός στην Τουρκία δολοφόνησε την φίλη του, την έβαλε σε βαλίτσα και την πέταξε στο δρόμο
Μ. Παναγιώτου: Aνάγκη ευέλικτων μέτρων στήριξης των γεωργών με πρόσθετα χρηματοδοτικά εργαλεία
Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Ακακίου που έκλεισε μετά την ανατροπή οχημάτων